Tırmanma rallisi için Koçarlı’ya gelen Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, ilçe merkezinde yapımı devam eden Koçarlı Belediyesi ve İlçe Emniyet Amirliği hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Nedim Kaplan, bina hakkında Vali Aksoy’a bilgi verdi.

"HAYIRLI, UĞURLU OLSUN"

Söz konusu binanın basit bir bina olmadığının altını çizen Başkan Kaplan, “Önemli olan bunun içinde barındırdığı yapılar. İçinde kadın dinlenme merkezi, gençlik merkezi, kütüphane, belediye işlerinin yürütüleceği hizmet alanları olacak. Hemen doğu tarafında emniyet binası yer alacak. En üst katta otel konforunda bir misafirhane bulunacak. Bu, Koçarlı'nın önemli bir eksiğini gidermiş olacak. Çatı katında restoran ve kafeterya. Akıllı bina dediğimiz bu binanın önemli bir özelliği var; kendi enerjisini kendisi üretecek. En üst kısmına güneş panelleri yerleştirilecek. Hem emniyetimizin, hem de belediyemizin yakıtı ve enerjisi oradan karşılanacak. Artan elektrik de AYDEM'e, TEDAŞ'a verilerek, ilçemize de bir gelir sağlanacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye ve emniyet binasında son aşamaya geldiklerini anlatan Başkan Kaplan, bu bina ile birlikte jandarma binası, kent meydanı ve meydandaki beledi parkının yeni halini yılbaşı döneminde açma çabası ve beklentisi içerisinde olduklarını söyledi. Kaplan, destekleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Vali Aksoy’a, partisinin milletvekilleri ve İl Başkanı Ömer Özmen’e teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.