Büyük Birlik Partisi (BBP) Nazilli İlçe Başkanlığına atanan Murat Akan, yönetim kurulu ile birlikte basın mensuplarıyla Nazilli Öğretmenevi’nde bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında BBP Nazilli İlçe Başkanı Akan’a; Başkan Yardımcısı Emin Eser, Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Goncagül Eser, Başkan Yardımcısı Ergün Kocaesgi, Başkan Yardımcısı Tahsin Çuvak, İdari İşler Başkanı Orkun Kahveci, Basın Yayın Başkanı Orkun Kahveci, Disiplin Kurulu Başkanı Nazan Kılıç, Disiplin Kurulu Başkanı Selda Avcıoğlu, Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Arda Gümüş, Mali İşler Başkanı Nuray Eser, Çevre ve Şehircilik Başkanı Gülfidan Peker eşlik etti.

‘BBP’NİN OLMADIĞI BİR MECLİS EKSİKTİR DÜŞÜNÜLEMEZ’

Büyük Birlik Partisi’nin kökleri çok derin ve sağlam, mazisi tertemiz bir siyasi ve kültürel hareket olarak faaliyetlerine devam etmekte olduğunu açıklayan Başkan Akan, “Alperenlerin öncüsü Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun kutlu izinden bu davayı ileri taşımaya ve genç kuşaklara aktarmaya kararlıyız. Ebedi liderimize ve aziz şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Ayrıca bir gençlik hareketi ve derneği olarak kurulan Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfımız da kendi alanında güzel çalışmalarını sürdürmektedir. BBP olarak Nazilli ve Aydın'da hep vardık ve bundan sonra da Allah’ın izniyle var olmaya, gündem oluşturmaya devam edeceğiz. Çevre ilçelerimizde hızla teşkilatlanmaya devam ediyoruz. Üye sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Önümüzdeki seçimlere Büyük Birlik Partisi damgasını vuracaktır. Bu hareket Türkiye'nin ana sigortasıdır. BBP'nin olmadığı bir meclis eksiktir, düşünülemez. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici tüm gücüyle çalışmaktadır ve gündem oluşturmayı sürdürmektedir. Ben ve arkadaşlarım liderimizin her zaman yanındayız” dedi.

‘YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

Yeni ilçe yönetimlerini kurduklarını ve İlgili resmi makamlara bildirdiklerini açıklayan Akan, Nazilli'ye, ülkeye ve millete hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Akan, konuşmasının devamında, “Basınımızın kıymetli çalışanlarının yine her zaman bize destek olacağını biliyoruz. Faaliyet, duyuru ve açıklamalarımızı tarafsız ve objektif bir şekilde yayımlayacağınızı biliyoruz. Hepinize, tüm dostlarımıza ve basın mensuplarımıza geldiğiniz için çok teşekkür ediyor hayırlı çalışmalar diliyoruz. Ülke gündemini ve Nazilli gündemini yakından takip ediyoruz. Nazilli'de yapılacak çok işler ve hizmetler var ve biz bu hizmetleri gerçekleştirmeye talibiz. Hürriyet caddesi üzerindeki yeni BBP İlçe binamızın hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz. ‘Büyük Türkiye için Büyük Birlikte buluşalım’ sloganı ile halkımıza bu harekete davet ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah devletimize, ülkemize ve aziz milletimize zeval vermesin. Devletimize düşmanlık besleyenlere fırsat vermesin. Nizam-1 alem için yorulmadan durmadan çalışacağız. Gayemiz Allah rızasını kazanmaktır. Yüce Rabbimiz Türk İslam medeniyetini yeniden canlandırmayı ve ihya etmeyi bizlere nasip eylesin. ‘Rehberimiz Kur'an, hedefimiz Büyük Turan’ diyoruz ve asil Türk milletinin her zaman hizmetinde olacağımızı ifade etmek istiyoruz” diye konuştu.