Aydınspor 1966 Masterlar, kentin gururu olmaya devam ediyor. Bugüne kadar yer aldıkları birçok organizasyondan başarıyla dönen Aydınspor 1966 Masterlar Futbol Takımı, Antalya’da düzenlenen Bölgesel Futbol Şöleni’ne katıldı. İki grupta toplam 8 takımın yer aldığı turnuvada aldığı galibiyetlerle Aydınspor 1966 Masterlar, adını finale yazdırdı. Büyük heyecana sahne olan finalde Aydınspor 1966 Masterlar, Fethiye Masterlar’ı 2-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon oldu.

DİNCİL’İ UNUTMADILAR

Şampiyonluk kupasını alan Aydınspor 1966 Masterlar, takımın sponsoru olan Hayri Usta Lokantası’nın sahibi Hayrettin Dincil’i unutmadı. Aydınspor 1966 Masterlar Başkanı Barış Mayadağ, Aydınspor 1966 Masterlar Yöneticileri Cenk Mert ve Yunus Çilek, Dincil’i iş yerinde ziyaret etti. Dincil’i kupayla ziyaret eden Aydınspor 1966 Masterlar yönetimi, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

“AMACIMIZ SPOR YAPMAK”

Aydınspor 1966 Masterlar olarak turnuvalara katılarak Aydın’ı temsil etmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Mayadağ, “Takımımız, geçmiş yıllarda profesyonel ve amatör liglerde futbol oynamış 40-45 yaş arası oyunculardan oluşuyor. Bizim öncelikli amacımız, spor yapmak, futbolun içerisinde yer almak. Kesinlikle yarışmak gibi bir amacımız yok. Eğlenmek ve spor yapmak için futbol oynuyoruz.” dedi. Antalya’dan şampiyon döndükleri için mutlu olduklarını belirten Başkan Mayadağ, “Antalya’daki turnuvaya katılmamızda Hayri Usta Lokantası’nın sahibi değerli abimiz Hayrettin Dincil’in büyük katkısı oldu. Biz de kazandığımız kupayı kendisine getirerek desteklerinden dolayı teşekkür ettik. Aydınspor 1966 Masterlar olarak Aydın ve Aydınspor’un adını duyurmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“HER ZAMAN SPOR VE SPORCUNUN YANINDAYIM”

Aydınspor 1966 Masterlar’ı şampiyon olmalarından dolayı tebrik eden Dincil ise, “Sporu ve özellikle futbolu yakından takip eden ve çok seven birisiyim. Her zaman spora ve sporcuya destek olmak için gayret sarf ettim. Bundan sonra da Aydın’da spor ve sporcuya destek olmak için elimden gelen tüm desteği vereceğim. Aydınspor 1966 Masterlar’ı kentimizi en güzel şekilde temsil ettikleri için tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.