CHP Kadın Kolları Genel Merkezince Kuşadası’nda yapılacak olan ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” başlıklı toplantı için Aydın’a gelen CHP Kadın Kolları Genel Merkez yöneticileri ile 81 ilden gelen kadın kolları başkanları, Didim’i ziyaret etti. CHP’li Kadın yöneticileri program kapsamında ilk olarak Didim Belediyesine ait Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Süs Fidanlığını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Didim Belediyesine ziyaret gerçekleştiren CHP heyetini Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP İl Sekreteri Okan Kılıç, belediye başkan yardımcıları, CHP’li belediye meclis üyeleri ile CHP’li yöneticiler karşıladı.

“KADININ OLDUĞU YERDE ENERJİ OLUYOR”

Belediye bahçesinde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Atabay, CHP’li Kadın yöneticileri Didim’de ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, şunları kaydetti: “Çok önemli bir buluşma; biz de sizleri ağırlamaktan mutluyuz. Partimizde herkes görevini yapıyor ama partimizin asli unsuru olan sizler tamamına güç veriyorsunuz. İnanın kadın elinin değdiği kadının olmadığı yerde bereket ve enerjisi olmuyor. Sizler enerji kaynağısınız. Seçimlerde öncülüğü sizler yapıyorsunuz. Parti içindeki uyuşmazlık ve aksaklıklarda birleştirme görevini üstleniyorsunuz. Didim’e daha evvel gelenler ya da ilk gelenler vardır. Yolunuz buraya düştüğünde sizleri ağırlayacak parti örgütü ve belediye var. Her zaman kapımız açık. Didim Atatürkçü düşünce içerisindeki insanların yaşadığı bir yer ve sizleri ağırlamaktan mutluyuz.”

“SEÇİM STARTINI VERİYORUZ”

CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel ise güzel bir ağırlama yaşadıklarını belirterek, “81 ilden kadın yöneticilerimiz burada; Didim’e geldik ama burası çok göç alan bir yer. Buradaki yöneticilerimiz Didim’i de tanıtacak. Kuşadası’ndaki toplantımızda “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” sloganıyla seçim startını veriyoruz. Teşekkür ediyorum.” dedi. Belediye ziyaretinin ardından CHP heyeti Apollon Tapınağı ile Didim Belediyesi Mübadele ve Anı Evi’ne ziyaret gerçekleştirdi.