2018’den beri EGİFED Başkanlığını yürüten Aydın Buğra İlter, tek liste ile tekrar başkanlık görevini üstlenirken, Genel Kurulda EGİFED Danışma Kurulu Başkanlığını yürüten Temel Aycan Şen’le de göreve devam kararı alındı. Toplantıda; federasyon derneklerinin birlik ve beraberliği, kentlerin kalkınmasına vurgu, ekonomik değerlendirme, iş dünyasının ortak bir gelecek beklentisi, gelişmiş, adil ve çevreci bir Türkiye vizyonuna dikkat çekildi.

NAZİLLİ’Yİ 3 DELEGE TEMSİL ETTİ


Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu’nun (EGİFED) Genel Kurul’u geniş bir katılımla yapıldı. Karaca Kültür Merkezi’nde gerçekleşen genel kurul toplantısına, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD), Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), Akhisar Genç İşadamları Derneği (AKGİAD), Nazilli Genç İşadamları Derneği (NAZGİAD) ve Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği (BANGGİAD) başkan ve delegeleri katılım gösterdi. NAZGİAD’ı ise genel kurulda Uygur Karadayı, Ahmet Saraç ve Teoman Değirmenci temsil etti.

TİCARET KÖPRÜSÜ GERÇEKLEŞTİ


Toplantı, EGİFED Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, EGİFED Danışma Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, TÜGİK Yönetim Kurulu üyesi İsmail Çoban, EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam ve İZTO Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener’in açılış konuşmalarıyla başladı. Konda Araştırma ve Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Bekir Ağırdır’ın da konuşması ile yer aldığı etkinlikte EGİFED Genel Kurulu sonrasında federasyon derneklerinin katılımıyla Ticaret Köprüsü gerçekleşti. EGİFED Asil Yönetimi'ne NAZGİAD Başkanı Erol Karakuş seçilirken, Yönetim Yedeğine ise Uygar Karadayı seçildi. Nazilli Genç İşadamları Derneği ayrıca seçimde Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK)'nda 3 delegeyle temsil edilme hakkı kazandı.