Nazilli Altıntaş Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan 30 oda ve 80 yatak kapasiteli İnci Suit Otel görkemli bir törenle dualar eşliğinde açıldı. Açılışa, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, İYİ Parti İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arıkan, STK’lar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘KONAKLAMA SEKTÖRÜNDE BİR SOLUK OLACAĞIZ’

Şehir merkezinde olması nedeniyle müşterilerine büyük avantaj sağlayacak olan otel, ev rahatlığını aratmayacak özellikleri ve süit odalarıyla şık bir konaklama deneyimi sağlıyor. Otelin şehir merkezinde olması sebebiyle çok güzel bir konumda bulunduğunu söyleyen otel işletmecisi Özgür Soğuksu, açılışın ardından yaptığı açıklamada, “Nazilli’de konaklama sektöründe yeni bir soluk getirecek olan İnci Suit Otel’in açılışına öncelikle hepiniz hoş geldiniz. 2019 yılında Altıntaş Mahallesi eski vergi dairesi sokağında açmış olduğumuz 30 odalı otelimizin açılını gerçekleştirdik. Otelimizde 25 ile 55 metrekare aralığında 2 vip süit, 8 normal süit 17 standart oda olmak üzere hizmet vereceğiz. Otelimizin yapımında müteahhit Murat Akkuş, eniştem Serkan Günana, Vakıfbank Bölge Müdürlüğü yetkililerine ve tüm tedarikçilerimize şükranlarımızı sunuyorum. İş yerimiz Nazilli’mize hayırlı olsun” dedi.

‘HAYIRLI OLSUN’

Açılış öncesi konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ise, “Arkadaşlarımız gerçekten çok kısa sürede güzel bir yer yaptılar. Nazilli her zaman güzel işleri hak eden bir ilçe oldu. Nazilli’mizin her bir yerinde çok güzel işletmeler açılıyor. Otelimizde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kısa sürede bu kadar güzel her detayı düşünülmüş bir yer yapmak kolay değil. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

TEK TEK ODALARI İNCELEDİLER

Açılışın ardından Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan 100 TL siftah parası verirken, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ün de 'Başkan 100 atarsa, Milletvekili de 200 atar' diyerek 200 TL siftah parası atması ise neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Açılışa katılan protokol üyeleri daha sonra tek tek odaları inceleyerek otel sahibi Özgür Soğuksu'dan bilgiler aldı.