Nazilli Ağrılar Derneği’nde sabah kahvaltısında basın mensupları ve dernek üyeleriyle buluşan Nazilli Çağdaş Ağrılılar Derneği Başkanı Necmettin Karakaya, Manavlar Odası Başkanlık seçimlerimde aday olacağını açıkladı. Kahvaltıya, Nazilli Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan, Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, çok sayıda dernek üyesi ve basın mensupları katıldı.

‘TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUM’

Kahvaltıya rahatsızlığından dolayı Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın katılmadığını söyleyen Başkan Vekili Soner Yelkovan, seçimlerde adaylara başarılar diledi. Yelkovan, “Yılbaşından sonra yapılacak olan seçimlerimiz var. Bunlardan biri de Manavlar Odası Başkanlığı seçimi. Nazilli Çağdaş Ağrılılar Derneği Başkanı Necmettin Karakaya Manavlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Hem kendisine hem de diğer adaylara başarılar diliyorum. Maksat hizmet etmek, en iyi hizmeti kim yapacaksa inşallah o seçilir. Hayırlı olsun, seçimlerde görüşmek üzere” dedi.

‘BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR’

Basın açıklamasına katılan Nazilli S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç ise seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunun altınız çizerek, “Önümüzde seçim süreçleri var. 1 Ocak 2022 tarihinde başlıyor 30 Mart’ta kadar seçimler devam edecek. Bu bir bayrak yarışıdır. Nazilli’miz, esnafımız için hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Başkan adayımız Necmettin Karakaya’ya başarılar diliyorum. Buraya bizleri davet etti kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

‘EN İYİ HİZMETİ VERECEĞİM’

Başkanlık adaylığını açıklayan Necmettin Karakaya, hizmet verebilmek için elinden geleni yapacağını söyleyerek, “Öncelikle Manavlar Odası seçimlerine adayım. Halkımıza, Nazilli’ye layık olmak için en iyi şekilde hizmet getirebilmek için çalışacağız. Eğer bu hizmetleri Allah bizlere nasip ederse başkanlığa geliriz. Biz halkımıza, pazar yerlerine elimizden geleni yapacağız. Değerli abilerim sizler de bugün bizi yalnız bırakmadınız hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.