Germencik'in Reisköy Mahallesi'nde yaşayan ve yaklaşık 6 yıl önce eşini trafik kazasında kaybeden 3 çocuk annesi Fidan Önün, belden aşağı felçli olarak dünyaya gelen 9 yaşındaki kızı Elif Önün'ün eğitim hayatından geri kalmaması için fedakarca mücadele ediyor. İkinci sınıf öğrencisi olan kızını, tekerlekli sandalyesi olmadığı için evden her gün Reisköy İlkokulu'na sırtında taşıyarak götürüp getiren anne Önün'ün durumuna, Aydın Büyükşehir Belediyesi duyarsız kalmadı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatı ile Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, evinde ziyaret ettiği Önün ailesinin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı. CHP Germencik İlçe Sekreteri Burak Zencirci’nin de hazır bulunduğu ziyarette Elif Önün, tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Kızını tekerlekli sandalyeyle okula götürüp getirmeye başlayan fedakar anne Önün de, desteği için Başkan Çerçioğlu ve ekibine teşekkür etti.

“YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Önün ailesine Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamını ileten Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş da, "Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun talimatı ile tekerlekli sandalye ve benzeri ihtiyacı olan vatandaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.