İncirliova'nın merkez mahallelerinden Atatürk Mahallesi'ne giriş ve çıkışın sağlandığı yol üzerinde yer alan hemzemin geçitte, bariyer sisteminin olmaması tehlikeye davetiye çıkarıyordu. Şimdiye kadar çok sayıda trafik kazasının yaşandığı hemzemin geçit için Muhtar Mukadder Yüksel, kendisini ziyaret eden AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'tan bariyer sistemi talebinde bulunmuştu.

DUYARSIZ KALINMADI


Talebe duyarsız kalmayan Milletvekili Savaş'ın aracılığı ile AK Parti İncirliova Teşkilatı yetkilileri, TCDD 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül ile görüştü. Yapılan görüşmenin ardından TCDD görevlileri, hemzemin geçit üzerine bariyer sistemi yerleştirmek için çalışma başlattı. Devam eden çalışmaları AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Celbek; İlçe Başkan Yardımcısı Metin Korucu, Meclis Üyesi Hatice İrik ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Mukadder Yüksel ile birlikte yakından takip etti.

"HAYIRLI OLSUN"


Açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Celbek, "Söz verdiğimiz gibi Atatürk ve Gerenkova mahalleleri hemzemin geçidine bariyer sistemi projesi hayırlısı ile başlamış bulunmakta. Atatürk ve Gerenkova mahallesi sakinlerine hayırlı olsun. Kazasız, belasız yolculuklar diliyoruz. AK Parti Teşkilatı olarak İncirliova’mız için var gücümüzle proje ve hizmet siyaseti yapmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.