Reklamı Kapat

Çiğ sütün kalitesi artacak

Aydın'da çiğ süt kalitesinin artırılması ve aflatoksin oluşumunun engellenmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Kazım Yörükce
Kazım Yörükce Tüm Haberleri
Haber albümü için resme tıklayın

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğü’nce koordine edilen Aydın’ın ev sahipliğinde Ege illerinin iştirak ettiği Çiğ Süt Kalitesinin Arttırılması ve Aflatoksin Oluşumunun Engellenmesi Bölge Toplantısı, Efeler ilçesindeki bir otelde yapıldı. Toplantıya kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve konunun uzmanları katıldı.

YAPILMASI GEREKENLER ANLATILDI


Toplantıda çiğ sütte kalitenin arttırılması, aflatoksin oluşumunun önlenmesi için yapılması gerekenler bakanlıktan görevlendirilen yetkililer tarafından katılımcılara detaylı olarak anlatıldı. Programın son bölümünde katılımcıların görüş ve önerileri alınarak süt üretimi ve işleme sektörünün sorun ve çözüm önerilerine ilişkin talepleri ve önerileri konuşuldu.



21 Eki 2021 - 13:00 Aydin/ Efeler (Merkez)- Gündem

Muhabir Kazım Yörükce


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Aydın Ses Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Aydın Ses Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Aydın Ses Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Aydın Ses Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Aydin Markaları

Aydın Ses Gazetesi, Aydin ile özdeşleşen markaları ağırlıyor.

+90 (256) 213 16 50
Reklam bilgi


Anket Sitemizi nasıl buldunuz?