Balkan Kupası’nı kazanarak CEV Challenge Kupası’na katılma hakkı kazanan ve Türkiye kupasında çeyrek finale yükselen Aydın’ın Sultanları, Sultanlar Ligi’nde istediği başlangıcı yapamadı. Türk Hava Yolları, Galatasaray HDI Sigorta ve PTT yenilgilerinin ardından evinde Mert Grup Sigorta’yı ağırlayan Mavi Beyazlılar, 2-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayıp rakibine 3-2 mağlup olarak taraftarını üzdü. Aydın’ın Sultanları, bu maçta galibiyet çıkartamamasına rağmen 4. haftada ilk kez puanla tanıştı.

PASÖR ÇAPRAZININ OLMAMASI MAĞLUBİYETLERDEKİ ÖNEMLİ ETKEN


Mert Grup Sigorta karşılaşmasını değerlendiren Aydın BŞB Antrenörü Alper Hamurcu, “Oynadığımız son maç ve şu ana kadar geçen maçlar için söyleyebileceğim pek fazla bir şey yok. Oyun açısından oyuncularım ellerinden gelen bütün çabayı sarf ediyorlar. Pasör çaprazımızın olmaması muhakkak büyük bir etken ancak bahane üretecek bir durumumuz söz konusu değil” dedi.

ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİ YAŞIYORUZ


Kritik anlarda sorumluluk alacak oyuncu eksikliğinin olduğunu dile getiren Hamurcu, “Şu an için yapamadığımız tek şey, kritik anlarda sorumluluk almak ve maç kazanamıyor olmamız. Bu şu an için özgüvensiz bir ortam yaratıyor olsa bile oyuncularımın ilerleyen süreçte bunların üstesinden geleceğinden hiç şüphem yok. Şu an için ihtiyacımız olan tek şey galibiyet” diye konuştu.