Kullanıcılar reklam hesaplarına giriş yapmaya çalıştıklarında hata mesajı ile karşı karşıya kalabilmektedir. Kullanıcılar bunun nedenini merak etmekte ve  çözüm aramaktadır. Reklam hesabım kapatıldı %100 çözüm başlığı altında reklam hesabınızın neden kapatılabileceğini, nasıl tekrar açılabileceğini ve tekrar kapanmaması için hangi önlemlerin alınabileceğini belirteceğiz. Instagram reklam hesabınızı açma kapamaya dair hem sorunlarınız hem de sorularınıza dair sosyal medya uzmanlarımızdan yardım almak için: Instagram her gün milyonlarca kullanıcının ziyaret ettiği popüler bir sosyal medya sitesidir. Instagram, sosyalleşme ve eğlenceli vakit geçirme amacıyla kullanılabildiği gibi aynı zamanda reklam alarak para kazanılabilen bir gelir kapısı haline gelmiştir. Bazı durumlarda Instagram tarafından reklam hesapları kapatılabilmektedir. Uzmanlarımızdan destek almak için; Whatsapp: 0 541 379 39 68 Instagram: @is.pektas Sürekli gelişen ve kullanıcıların istekleri doğrultusunda yenilikler getiren Instagram, daha güvenilir ve herkes tarafından kullanılabilir bir platform haline gelmek için belli başlı kurallar belirlemiştir. Bu kurallara uyulmadığı durumlarda kullanıcı bazı özelliklerin kısıtlanmasıyla veya hesabın kapatılmasıyla cezalandırılabilmektedir. Instagram Reklam Hesabı Neden Kapatılır? İnstagram reklam hesabım kapatıldı diyen kişiler Instagram reklam hesabı neden kapatılır sorusunu yöneltmektedirler. Reklam hesabınızın kapanmasının birçok nedeni olabilir, bu nedenler aşağıda maddeler halinde belirtilmiştir.

  • Satın alınan bot takipçiler
  • Satın alınan bot beğeni veya yorum etkileşimleri
  • Hesabınızın çok fazla kişi tarafından şikayet edilmesi
  • Verdiğiniz reklamların topluluk kurallarını ihlal etmesi
Eğer bu nedenlerden biri veya birkaçı gerçekleşmişse Instagram algoritması tarafından hesabınız kapatılabilmektedir. Ayrıca bu nedenlerin dışında Instagram’dan kaynaklanan teknik hatalar nedeniyle de instagram hesabınızın kapatılması da söz konusu olabilmektedir.
  • Instagram hesabınızın kapanmasını engellemek amacıyla;
  • Bot takipçi ve etkileşimlerden uzak durmalı,
  • Vereceğiniz reklamların kuralları ihlal etmediğinden emin olmalı
  • Kullanıcıların profilinizi şikayet etmesine yol açmayacak paylaşımlar yapmanız gerekmektedir.
Instagram Reklam Hesabı Nasıl Tekrar Açılır? Emek harcanarak büyütülen reklam hesaplarının kapatılması moral bozucu bir olaydır. Kapatılan reklam hesabının tekrar aktif olmasını isteyen kullanıcılar Instagram reklam hesabı nasıl tekrar açılır sorusunu sormaktadırlar. Hesabı kapatılan kullanıcılar aşağıda belirtilen adımları takip ederek Instagram hesaplarını tekrar açabilirler.
  • Instagram hesabınıza giriş yaptığınızda bir hata mesajı ile karşılaşırsınız. Bu durumda  alt kısımda yer alan “daha fazla bilgi al” sekmesine tıklayabilir ve hesabınızın kapanma nedenini öğrenebilirsiniz.
  • Daha sonra bu duruma itiraz etmek için karşınıza çıkan formu eksiksiz ve hatasız bir şekilde doldurmalısınız.
  • Doldurduğunuz formu Instagram ekibine gönderin ve cevap bekleyin.
Formu doldururken dikkat etmeniz gereken şey, formda belirttiğiniz mail hesabıyla Instagram’a kaydolduğunuz mail hesabı aynı olmalıdır. Instagram kapatılan reklam hesaplarının geri açılması konusunda temkinli ve titiz davranmaktadır. Formu yalnızca bir kez göndermeniz işlemler için yeterli olmaktadır. Cevap gelmeden yeni bir itiraz formu göndermemeniz gerektiğini lütfen unutmayınız. Reklam hesabım kapatıldı geri nasıl alabilirim diyorsanız bir uzmana danışarak detaylı bilgi alabilirsiniz.