Karacasu'da bir dram” başlığı ile yayımlanan habere konu olan Rafet Ay'ı Kaymakam Furkan Alpay evinde ziyaret etti. Kaymakamlık sosyal medya hesaplarından ziyaretle ilgili yapılan paylaşımda, "Kaymakamımız Sayın Furkan Alpay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Mustafa Geçmez ile birlikte Işıklar Mahallemizde ikamet eden Sayın Rafet Ay'ı ziyaret ederek vatandaşımızın sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakamımız nazik misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür etti" ifadelerine yer verildi.

DURUMUNU ANLATMIŞTI


Aydın’ın Karacasu ilçesinde yaşayan ve zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Rafet Ay, Ses Gazetesine verdiği röportajda,
"Çökme tehlikesi bulunan evde yaşam mücadelesi veriyorum. Yüzde 67 engelli raporum var. 700 lira yaşlılık aylığıyla geçinmeye çalışıyorum. Evin belli bölümlerinde çökme tehlikesi var” demişti. Birçok yerin aktığını dile getiren, evin tek odasında yaşamaya çalıştığını belirten Ay, “Eski eşyaları koydum diğer odalara. Durulacak gibi değil. Ev bitik durumda. Maddi durumum yok. Engelli maaşı ile idare etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.