Nazilli Ülkü Ocaklarının düzenlediği ve Ahmet Şafak ile Yıldırım Yıldızdoğan’ın sahne aldığı şahlanış konseri, Nazilli halkının akınına uğradı. Konsere, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arıkan, İl ve İlçe yöneticileri, ilçe ocak başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“ÜLKÜ OCAĞI ‘VAZİFEDARIM’ DİYENLERİN OTAĞIDIR”


Konser, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Ocakları Başkanı Hüseyin Arıkan, ülkü ocaklarının bir ilim, irfan yuvası olduğunu vurgulayarak öncelikle saygı, sevgi, ahlak ve aidiyet duygularını perçinlediğini söyledi. Başkan Arıkan konuşmasının devamında, “Beş bin yıllık kardeşliğimiz çeşitli medeniyetler, uygarlıklar çerçevesinde değişerek, gelişerek bu günlere kadar gelmiştir. Ecdadımız bu uğurda nice bedeller ödemiş, bizler de bu uğruda aynı bedelleri gözümüzü kırpmadan ödemeye her zaman hazırız. Ülkü Ocaklar ’Banane’ ‘nemelazım’ söyleminden uzak ben vazifedarım diyenlerin otağıdır. Ülkü ocaklarında her bir kardeşimiz yaptığı iş kolu ne olursa olsun hangi alanda faaliyet gösteriyorsa göstersin en iyi olmak zorundadır. Meslek sahibi ise erbab, üstad öğrenci ise en başarılı öğrenci olmak zorundadır. Ülkü ocaklı kardeşim annesine, babasına ‘öff’ bile demeyecek, ailesinin hayır duasını alan evlat olacaktır. İslam'ın sancaktarlığını yapacak tertemiz bir Müslüman olarak yaşayacaktır” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ


Başkan Arıkan konuşmasının sonunda katılımlarından dolayı herkese ayrı ayrı teşekkürlerini sunarak, “Devletimizin ve milletimiz için canlarını feda etmiş şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Özellikle bu muhteşem konser için destek olan herkesten Allah razı olsun, hepinize teşekkür ediyorum. Organizasyonda emeği geçen kardeşlerim emekleriniz için sağ olun. Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

‘SİZLER VASIFLI TÜRK GENÇLİĞİSİNİZ’


Muhteşem şahlanış gecesinde yerini alan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ise konuşmasında bu geceye emeği geçenlere teşekkür ederek başladı, Alıcık, “Davamız bir gönül hareketi, bir sevda hafızası, bir ecdad hatırasıdır. Ülkülerimizin şafağında doğacak aydınlık vicdanı maşeri vicdanla buluşturacak, zalim hesapları buruşturup atacak, hain emelleri budaya budaya kökünü kazıyacak ümitsiniz, özlemsiniz, beklenen serdengeçtilersiniz. Bu davanın burcu olan Milliyetçi-Ülkücü gençlik; düşmeyecek kaledir, teslim olmayacak ahlak cephesidir. Ülkü Ocakları, Türk milletinin son siperi, son umudu, başka çare kalmadıysa patlayacak son kurşunudur. Ülkü ocakları feyiz almasını bilene mektep, Dünyayı Türkçe okuyuşun, aleme nizam verme iddiasının menkıbesidir. İnanıyorum ki, Sizler var olduğunuz müddetçe, bacamızda baykuş ötmeyecektir. İhanet borusunu çalamayacaktır. Sizler teşkilatçı, vasıflı Türk gençliğisiniz” diye konuştu.

‘NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE’


Son olarak sahneye konuşma yapmak için çıkan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, “Aydın’da şahlanış konserlerimizin 3.’sü olan Nazilli Ülkü Ocaklarının düzenlediği konserimize hoş geldiniz, emeğinize sağlık hepinize teşekkür ediyorum. Ülkü ocakları zoru görünce arkasına bile bakmadan kaçanların yeri değildir. Ülkü ocakları hepimizin yetiştiği bilim ilim irfan yuvasıdır. Ülkü ocakları seyitlerin emaneti gazilerin göz nuru vatan ve millet sevgisinin kaynağıdır. Ülkücü olmanın zor, ülkücü kalmanın daha da zor olduğu günümüzde biz buradayız. Ülkü ocaklı kardeşlerim çevrenize saygı ve sevgi göstermeye çalışın. Çok okuyun, eğitim hayatınıza ara vermeyin. Sürekli okumaya ve araştırma çabasına yer verin. Hepinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.
Konuşmalarının ardından Efe ekibinin efe oyunu ile konsere katılanlara muhteşem bir görsel sunulurken konser Yıldırım Yıldızdoğan’ın sahne almasıyla başladı. Ardından salondaki büyük coşku Ahmet Şafak’ın sahneye çıkmasıyla büyüdü. Sevenleriyle hep birlikte şarkılar söyleyen sevilen sanatçının sempatik tavırları ise gözden kaçmadı.