Aydın il genelinde çalışmalarını sürdüren İYİ Parti'de İl Başkanı Süleyman Demirci, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerle ilgili konuştu. İlin 17 ilçesinde parti teşkilatlarının bulunduğunu dile getiren Başkan Demirci, teşkilatlarının görev yaptıkları ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini söyledi.

"PARTİMİZE İLGİ ÜST SEVİYEDE"

İl Başkanı Demirci, ülkenin içinde bulunduğu ortamın belli olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız, iktidarın politikalarından memnun değil, sorunlarının çözümü için de partimizi ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i görüyor. Genel başkanımıza ve partimize ilgi ve alaka üst seviyede. Bu da oy oranlarımıza yansıyor" ifadelerini kullandı.

"OYUMUZU YÜZDE 30 BANDININ ÜZERİNE ÇIKARACAĞIZ"

Partisinin Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın'da da sürekli oylarını artırdığını dile getiren İl Başkanı Demirci, "İlimizde şu anda oy oranımızın yüzde 26 ile 29 arasında olduğunu öngörüyoruz. Parti olarak birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin ve ülkemizin geleceğine katkı sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak, çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızın karşılığını da ilk olarak 2023 genel seçimlerinde, daha sonra 2024 yerel seçimlerinde alacağımızı biliyoruz. Oyumuzu yüzde 30 bandının üzerine çıkararak, 2023 seçimlerinde Aydın’da birinci parti olacağımıza yürekten inanıyoruz" dedi. Demirci, sahada fedakarca çalışan parti yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.