Sakarya Yapı Market ve Nippon Boya iş birliği ile düzenlenen toplantıda yeni nesil boyalar ve sektörle ilgili gelişmeler masaya yatırıldı. Recep Sakarya’nın ev sahipliğini yaptığı toplantıya Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nippon Boya Bölgesel Pazarlama Uzmanı Tümay Türksoy, Denizli ve Aydın Bölge Yöneticisi Yavuz Akdemir ve Tarık Güneş, Nazilli’deki inşaat mühendisleri ve mimarlar katıldı.

‘İLÇEMİZE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ’


Bölge sorumluları ve pazarlama uzmanının yapmış olduğu tanıtım konuşması ve slayt gösterisinin ardından toplantının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Sakarya Yapı Market sahibi genç iş insanı Recep Sakarya, “Öncelikle beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Yaklaşık olarak 1,5 yıl önce açmış olduğumuz şubemiz var. Bu şubemizle 15 senedir boya sektöründe faaliyet göstermekteyiz fakat Nazilli’de olmayan ve ilçemize yakışır, daha modern boyalar sunabilmek adına 1,5 yıl önce boya sektöründe adından sıkça söz ettiren Nippon Boya firmasının bayiliğini aldık. Daha sağlıklı bir yol yürümek adına sizlerin de desteğiyle inşallah Nazilli’ye en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz. Burada görmüş olduğunuz tüm ürünlerin tamamını şubemize gelip birebir dokusuyla, yapısıyla görebilirisiniz. Sizlere her zaman kapımız açık. Geldiğiniz için ayağınıza sağlık” dedi.

ÖZCAN’DAN TEŞEKKÜR


Sakarya Yapı Market’in ilçede oldukça güzel sosyal sorumluluklara imza attığını söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’de çok güzel işler yapılıyor. Bu anlamda değerli firmamıza çok teşekkür ediyoruz. Nazilli’de yapılacak olan faaliyetlerde güzel bir birliktelik oluşturup güzel öncelik oluşturdular. Birçok noktada camiler olsun okullar olsun sosyal alanlarda güzel projeler gerçekleştirdiler. Sivil Toplum Örgütlerinin gönüllü birliklerin ne demek olduğunu gösterdiler. Nazilli’yi birlikte yöneteceğiz demiştik ve birlikte yönetmeye başladık devam ediyoruz. Değerli kardeşim Recep Sakarya’ya bu noktada ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.