İncirliova'nın merkez mahallelerinden Atatürk Mahallesi’ne giriş ve çıkışın sağlandığı yol üzerinde yer alan hemzemin geçitte, bariyer sisteminin olmaması tehlikeye davetiye çıkarıyor. Şimdiye kadar çok sayıda trafik kazasının yaşandığı hemzemin geçit için Muhtar Mukadder Yüksel, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’tan bariyer sistemi talebinde bulunmuştu. Talebe duyarsız kalmayan Milletvekili Savaş’ın vasıtasıyla TCDD 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül’ü makamında ziyaret eden AK Parti’nin İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Hatice İrik, Tangül'den hemzemin geçit üzerine, bariyer sistemi konulması için söz aldı.

"YATIRIM VE HİZMET SİYASETİ YAPIYORUZ"


Sosyal medya hesabından açıklama yapan İrik, Atatürk Mahallesi'nde yıllardır ölümlü kazaların yaşadığı tren yolunda, hemzemin geçit sorununu çözmek için TCDD 3. Bölge Müdürü Cemal Yaşar Tangül’ü makamında ziyaret ettiği ifade ederek, "Kendisine göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ederiz. En kısa sürede problemin çözüleceği sözünü aldık. Güçlü teşkilatımız ile yatırım ve hizmet siyaseti yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim" dedi.

KARAYOLLARI’NI DA ZİYARET ETTİ


Öte yandan İrik, Tangül’ün yanı sıra Karayolları 2. Bölge Müdürü Murat Gönenli’yi de ziyaret etti. Kendisini makamında ağırlayan Gönenli ile İrik, Karayolları’nın İncirliova’da yapacağı yatırım ve hizmetleri görüştü.