Olay, Efeler ilçesi Osman Yozgatlı Mahallesi Batı Çevre Bulvarı’nda meydana geldi. Erdinç A, boşanma aşamasında olduğu eşi H.A’yı yolda yanında bir erkekle gördü. Kıskançlık krizine giren koca, araçtan inerek eşinin yanına gitti. Boşanma aşamasındaki karı-koca arasında başlayan tartışmaya Şenol Yıldırım da katıldı. Öfkeden çılgına dönen Erdinç A, 09 ACF 135 plakalı otomobilini Yıldırım’ın üzerine sürdü.

200 METRE SÜRÜKLENDİ


Yıldırım’ı aracının altına alarak 200 metre sürükleyen Erdinç A. daha sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yıldırım, yapılan ilk müdahalesi sonrası Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yıldırım’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

İTİRAF ETTİ


Olayın ardından otomobiliyle kaçan Erdinç A. polis ekiplerince Ovaeymir mahallesinde yakalandı. Gözaltına alınan Erdinç A’nın hastanede yapılan kontrolünde 1.58 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Erdinç A.’nın emniyetteki ifadesinde eşini Şenol Yıldırım ile birlikte gördüğünü ve aralarında çıkan tartışmanın ardından kendisine çarptığını söylediği öğrenildi. Erdinç A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

OLAY ANI KAMERALARA YANSIDI


Öte yandan olay anı güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı. Erdinç A’nın hızlı bir şekilde otomobiliyle sokağa girdiği ve aracın altındaki adamın kanlar içerisinde yerde kaldığı ve otomobilin kaçtığı görülüyor.