Aydın'da teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Gelecek Partisi'nde İl Başkanı Suzan Yücel Milli ve yönetimi, ilçe ziyaretlerine Germencik ile devam etti. Ziyarette Milli ve yönetimini, İlçe Başkanı Levent Kılıç karşıladı. İlçede ilk olarak Kılıç ile bir araya gelen Başkan Milli ve yönetimi, Kılıç ile ülke ve ilçe gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunmasının ardından, esnaf ve muhtarları ziyaret etti. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da buluşan Milli başkanlığındaki Gelecek Partisi heyeti, kendisine anlatılan sorun ve talepleri dinledi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Gelecek Partisi Genel Merkezi tarafından kısa süre önce Germencik İlçe Başkanlığı'na atanan ve yönetimini oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Levent Kılıç, kısa süre içerisinde yönetimini oluşturup, partisinin başarısı için elinden geleceği yapacağını söyledi. Kılıç, ilçesine yaptığı ziyaret için de Milli ve yönetimine teşekkür etti.

“SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”


Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli, "Gelecek Partisi olarak Aydın’da esnaf, muhtar ve vatandaş ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda son olarak Germencik’teydik. Esnaf, muhtar ve vatandaşlarımızın sorun ile taleplerini dinledik. Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı olarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın gönüllerini fethetmeye devam edeceğiz. Esnaf ve vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.