Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup takımlarından Aydın Yıldızspor, kulüp faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor. Yeni bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvayan mavi beyazlı yönetim kurulu, Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu yararına kermes düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen kermesin açılışın törenine Köşk Kaymakamı Tuğba Polat, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Alper Polat, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu Müdürü Aslı Avcı, Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir, kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

“BİZ ÖRNEK TEŞKİL EDECEK KİŞİLERİZ”


Törende konuşan Yıldızspor A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak, “Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımıza ve geleceğimize her konuda örnek teşkil edecek kişileriz. Davranışlarımıza ve tutumlarımıza her zaman dikkat etmek zorundayız. Özellikle küçük kardeşlerimizle birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.

“OKULLARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”


Yıldızspor olarak bu tür sosyal etkinliklere geçmişten beri destek verdiklerini belirten Yıldızspor Sportif Direktörü Göksel Özdemir, “Bugün de bunlardan bir tanesi için Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu için hep birlikteyiz. Bu konuda Yıldızspor’un bu tür etkinliklerdeki heyecanını arttıran başta Kaymakamımız Tuğba Polat, Belediye Başkanımız Nuri Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Selim Karataş ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Ülkemizin, sporumuzun ve futbolumuzun geleceği olan gençler bu tür okullardan çıkıyor. Yıldızspor kulübü olarak, kaynak olarak da bu tür okullarımızı görüyoruz. Bu tür okullara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“SOSYAL FAALİYETLER ÖNEM VERİYORUZ”


Yıldızspor olarak bu tür sosyal faaliyetlere çok önem verdiklerinin altını çizen Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, “Amacımız okulumuzdaki çocuklarımızla birlikte olmak ve onlarla birlikte hoşça bir vakit geçirmek. Programımıza katılarak bizleri onurlandıran protokol üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

PROTOKOL ÜYELERİNE FORMA VERİLDİ


Konuşmaların ardından, Yıldızspor yönetimi, protokol üyelerine kulübün mavi-beyazlı formalarını hediye etti. Öğrencilere ise spor malzemeleri verilerek sevindirildi. Kermesten elde edilen gelir, okul yönetimine teslim edildi. Okulun halı sahasında öğrencilerle gösteri maçı yapan Yıldızsporlu futbolcular, ilkokul öğrencileriyle hoşça bir vakit geçirdi. Etkinlik sonunda öğrenciler ise futbolculardan tek tek imza aldı. Renkli görüntülere sahne olan ve şenlik havasında geçen etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.