Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Aydın'ın Sultanları, THY'nin ardından Galatasaray HDI Sigorta'ya 3-1 yenilerek ilk iki haftada henüz puanla tanışamadı. Lige kötü bir baslangıc yapan Mavi Beyazlıların antrenörü Alper Hamurcu, takımının son durumunu değerlendirdi.

GALATASARAY'I TEBRİK ETTİ


Galatasaray'ı galibiyetten dolayı tebrik eden Hamurcu, “Zor olacağını düşündüğümüz ve taktik açıdan iyi hazırlandığımız bu maçta özellikle karşılama- atak organizasyonunda nadir ancak kritik zamandaki problemler yasadık. Her ne kadar ilk seti çok uzak ara geriden gelip kazanmış olsak da maçı kaybetmemizde ki en büyük etkenlerden diyebilirim” dedi.

PASÖR ANNA'NIN YOKLUGU HİSSEDİLDİ


Pasaör çaprazı Anna Nicolett’inin rahatsızlığının devam ediyor olmasının oyunlarını olumsuz etkilediğini dile getiren Hamurcu, “Anna Nicoletti'nin müsabakada oynamaması atak konusunda farklı bir organizasyonla oynamamıza neden oldu. Bu, kendi pozisyonunda oynatamadığımız oyuncularımıza baskı yaratmış olsa da maç sonuna kadar mücadele eden oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum" diye konustu.