Gelecek Partisi Aydın İl Teşkilatı’nda istifa yaşandı. Bir süre önce partiye katılan ve teşkilat başkanı olarak görev alan Nevzat Aktaş, Gelecek Partisi’nden istifa etti. İstifasını sosyal medyadan duyuran Aktaş, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli’ye adeta ateş püskürdü.

“SEVDİKLERİMİZLE GELDİK, SEVDİKLERİMİZLE GİDECEĞİZ”

Aktaş, sosyal medyadan yaptığı istifa açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sevgili değerli dostlarım, akrabalarım, kardeşlerim hemşehrilerim bundan kısa süre önce Gelecek Partisi Aydın İl Yönetimi’ne Teşkilat Başkanlığı’na yoğun talep ve istek üzerine il başkanının özellikle ricası üzerine, ısrarı üzerine katılım sağladım. Gelecek Partisi’ne katıldığımı duyan sevenlerim yanımda olduğunu göstermek için Gelecek Partisi’ne üye olarak katılım sağlayıp büyük desteklerini göstermişlerdir. Ben de bu ilgi, sevgi, saygıya layık olmak için bir söz vermiştim gittiğim yerde çıkmış olduğum kutsal bu yolda kesinlikle ırkçılığa, ayrımcılığa, yalana, dolana kesinlikle asla izin vermeyeceğimi dile getirmiştim ve bugün görüyorum ki Aydın İl Başkanı ırkçı, ayrımcı, yalancı, insanları birbirine düşüren, insanına göre davranan, emeğe saygı göstermeyen kibir sahibi bir insandır. Bu yüzden sevdiklerime verdiğim söze sadık kalarak Aydın İl Başkanı’nın yaptığı insanlık suçuna tepki göstermek için istifa ediyorum, kamuoyuna sunuyorum. Sevdiklerimizle geldik sevenlerimizle gideceğiz. Büyük basın açıklamasını kısa zaman içinde siz kamuoyuyla paylaşacağım.”
İl Başkanı Suzan Milli'nin yönetim şekline tepki gösteren ilçe başkanları ve il yönetiminin istifalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği iddia edildi.