Memleket Partisi Didim İlçe Teşkilatı, kuruluşunun ardından ilk kez basınla bir araya geldi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ziyaretiyle ilgili de değerlendirmelerin yapıldığı basın toplantısına İlçe Başkanı Cüneyt Cabı’nın yanı sıra ilçe yöneticileri de katıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Cüneyt Cabı, “Ben değil.. Biz olmak için yola çıkan bir partiyiz. ‘Başka bir seçeneğimiz mi var? Yapacak başka bir şey mi var?’ soruları ile, önümüze diretilerek koyulan pusulalara mecbur denilerek, irademizi teslim etmemek veya sandığa gitmemek gibi seçeneklere itilen halkımız için artık bir seçenek var. Ülkenin ve dünyanın en gelişmiş en demokratik parti tüzüğüne sahip Memleket Partisi var. Tüzüğümüz ve programımızı internet sitemizden ve parti binamızdan temin edebilirsiniz. Hedefi ve yolu iktidar olan bir partiyiz. Amacı iş yani işsiz, gelirsiz, mesleksiz kişilere umut olan yolumuza, Memleket Partimizin sloganı mavi İle devam ediyoruz. Didim örgütlü gücü özlemiş, Didim sosyal siyaseti özlemiş, Didim sıcak kanlı, halkça, güler yüzlü siyasetçileri özlemiş. Didim kapalı kapılar arkasında pişirilip önüne koyulanı yemek istemiyor artık. Didim siyaseti kendi içinden kendi seçtiği insanın arkasından sonuna kadar koşmak istiyor. Didim kendine emek verenle, Geleceğe umut olacak kişilerle, yoluna devam etmek istiyor. Didim 12 ay boyunca halkına hizmet edenler ile 12 ay kendine hizmet edilenlerin arasında kalmak değil, ortak noktada alternatif bir seçenek istiyor. Şimdi biz o beklenen seçeneğiz. Memleket Partisi olarak. Didim İlçe Başkanlığımız ilçemize, ilimize, ülkemize tekrar hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer verdi.

“DİDİM’İN EN BÜYÜK AİLESİNE DAVET EDİYORUZ”

Cabı, konuşmasında tüm İl ve İlçelerde partinin bayrağını ileriye taşıyacaklarını belirterek, “Birlikte yönetim anlayışını Didim’de hayata geçirmeye davet ediyoruz. Çözüm odaklı siyaset için tüm halkımızı beraberliğe davet ediyoruz. Kimse tek başına her şeyin üstesinden gelemez. Biz hep beraber bir güç olacağız ve gücünü halktan alan bir yönetim anlayışı ile Didim’in en büyük ailesi olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. Genel Başkan İnce’nin Didim programıyla ilgili de konuşan İlçe Başkanı Cabı, ziyaret kapsamında gerekli tedbiri alan Didim Kaymakamlığına ve Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti. Cabı, “İlçe Yönetimimiz olarak; ziyaret belli bir program dahilinde olmadığı için basın ve bölge halkımıza detaylı bir açıklama yapamadık, parti binamızın önüne gelerek sadece partimize ve Sayın Genel Başkanımıza Gönül vermiş kişilere hitaben bir organizasyon yapmak da istemedik. İlçemizin caddelerinde ulaşabileceğimiz kadar fazla insana temas edebilmek için seçimden bugüne kadar oluşturulan algı ve manipülasyonlara bir nebze de cevaben nasıl bir duruş sergilediğimizi göstermek istedik” dedi.

“ÇOK NET CEVAPLARIMIZ VAR”

Memleket Partisi’nin iktidara yürüdüğünü kaydeden Cabı, “Sayın Genel Başkanımızın tüm ülkede, sadece yanlı ve belirli mecralarda oluşturulmaya çalışılan haksız ithamlara tek tek cevabını verdiğini ve vermeye de devam ettiğini görüyoruz. Buradaki sıkıntı Genel Başkanımızın başlattığı İktidar Yürüyüşü, haklı olarak ülke genelinde o kadar hissedildi ki vatandaşlarımızın sorgulama yetisi ön plana çıktı. Şimdi bizler de diyoruz ki 8-9 seçim kaybedenlere sormadığınız, soramadığınız sorulara bizim çok net cevaplarımız var. Onu da Genel Başkanımız her mecrada veriyor. Bizlerden duymak, gerçekleri görmek isteyen halkımızı parti binamıza çay içmeye davet ediyoruz. İlçe binamız sabah 09:00’da açılmakta saat 17:00’ye kadar görevli arkadaşlarımız ve ilçe yöneticilerimiz partimizi temsil etmektedir. Sizlerin aracılığıyla vatandaşlarımızı beklediğimizi, üye kayıtlarına başladığımızı duyurmak isteriz.” dedi. Üye kayıtlarındaki hedeflerinin Kasım ayına kadar bin üye olduğunu ifade eden Cabı, sosyal medyada Memleket Partisi’nin Belediye Başkan adayıyla ilgili ortaya atılan iddiaların da açıklanmasını isterken, bu konudaki iddiaların doğru olması durumunda Genel Merkez düzeyinde adım atacaklarını ifade etti.