İncirliova Belediye Meclisi, ekim ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclisi Salonu'nda düzenlenen toplantıyı, Belediye Başkanı İYİ Parti'li Aytekin Kaya yönetti. Toplantıda bir araya gelen Başkan Kaya ve meclis üyeleri, yeni yılın tahmini bütçesini de görüştü. 69 milyon 250 bin lira olarak hazırlanan 2022 yılı bütçesi, oy birliği ile kabul edildi. Bu yılki bütçe 57 milyon 750 bin liraydı.

BAŞKAN KAYA’DAN TEŞEKKÜR


Başkan Kaya, bütçenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, "İncirliova büyüyen ve gelişen bir ilçe. Buna bağlı olarak bütçemiz de arttı. Yeni yılın bütçesi 69 milyon 250 bin lira oldu. İncirliova'mıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bütçemiz, oy birliği ile geçti. Bundan dolayı tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bütçemiz halkımıza yatırım ve hizmet olarak geri dönecek" ifadelerini kullandı.

ÜÇ MECLİS ÜYESİ HAYIR OYU KULLANDI


Toplantıda daha sonra 2 Ocak’ta yapılacak 35. İncirliova Geleneksel Deve Güreşi Festivali ele alındı. Başkan Kaya’ya festival için 125 bin lira harcama yetkisi verilmesi oy çokluğu ile karara bağlandı. Tutarı yüksek bulanan Cumhur İttifakı meclis üyeleri Nedim Yıldız, Levent Güleçyüz ve Yakup Yılmaz, oylamada hayır oyu kullandı. Stratejik planının da kabul edilmesinin ardından Başkan Kaya, toplantıyı kapattı.