Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı çalışmalarına baş antrenör Hakan Köseoğlu, yardımcıları Arif Orana ile Furkan Şengil gözetiminde Nazilli’de gerçekleştirilen antrenmanlar ile devam ediyor. Siyah Beyazlı basketbolcular kendileri için hazırlanan fundamental ve fast break çalışmaları (Bireysel ve çabuk oyun çalışmaları) ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

HEDEF FİNAL TURUNA KALMAK


Yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Baş Antrenör Hakan Köseoğlu, “Yeni sezona yeni kurulmuş bir ekiple hazırlanıyoruz. Bu yolda bizden desteklerini esirgemeyen ve bizlere inanan başta Nazilli Belediye başkanımız Kürşat Engin Özcan olmak üzere Kulüp Başkanımız Soner Yelkovan, Basketbol Şube Sorumlumuz Öğünç Tokgöz ve tüm yöneticilerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Çıkmış olduğumuz yolda başta Nazillili basketbolseverler olmak üzere herkesin bizden beklentisinin farkında ve bilincinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Nazilli’de gerçekleşen çalışmalar ile ben ve arkadaşlarım sezonun bir an önce başlamasını bekliyoruz. İnşallah normal sezonu başarı ile tamamlayıp son 16 turunda da yer alarak final grubuna kalmak için çalışmalarımıza devem ediyoruz. Ve bunu başaracak bir kadroya sahibiz” dedi.
2021-2022 sezonu Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde normal sezon 6 Kasım 2021 Cumartesi günü Nazilli’de oynanacak olan Beylikdüzü Basketbol Takımı karşılaşması ile başlayacak.