Geçtiğimiz günlerde Didim'de meydana gelen olayda Cumhuriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi'nde Kadir Görmez, 5 el ateş edilerek öldürülmüştü. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Grup Amirliği ekipleri cinayetle ilgili çalışma başlatmış, olayın meydana geldiği bölgedeki 78 ayrı işyerinin kameralarından elde edilen 312 saatlik görüntü incelenmişti. Gözaltına alınan 9 şüphelinin ev aramalarında ise 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız pompalı tüfek ile çok sayıda fişek ele geçirildi.

TABANCA ELE GEÇİRİLEMEDİ


Olayda kullanılan araç ve sürücüsü gözaltına alınmasına rağmen olayda kullanılan tabanca ise ele geçirilemedi. Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler ifadelerine cinayeti işlediklerini itiraf etmezken, olay yerinden araçla geçen şüpheli ise ifadesinde araçla bölgeye başka bir sebeple gittiğini ve olayla alakası olmadığını, yaya olarak bölgede bulunan bir diğer şüpheli de olay aynında bölgede olmasına rağmen, olayla alakası olmadığını ifadesinde paylaştı. Cinayetle ilgili Savcılığın dosyada gizlilik kararı aldığı da öğrenildi.

KAN DAVASI ŞÜPHESİ


Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişinin, 27 Mayıs 2021’de görüştüğü kızın ağabeyi tarafından öldürülen Yusuf Bulgan’ın iki kardeşi ile 7 akrabası olduğu ve tutuklanan 4 şüphelinin ise öldürülen Bulgan'ın iki kardeşi ve akrabaları olduğu öğrenildi.