2. Lig Beyaz Grup ekibi Nazilli Belediyespor, ligin 7 haftasında deplasmanda oynadığı 1922 Konyaspor karşılaşmasından 1-1 beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırdı. Bu sonuçla puanını 10’a çıkartan Naz Naz, ligdeki sıralamada kendisine 7’nci basamakta yer buldu. Siyah beyazlılar bu sezon aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çekiyor.

GOL KISIRLIĞI ÇEKİYOR


Evinde oynadığı Pazarspor ve Bucaspor 1928 maçlarını kayıpsız geçen Siyah İnciler, deplasmanda ise aynı başarıyı gösteremedi. Deplasmanlardaki tek galibiyetini ilk hafta Kırklarelispor karşılaşmasında alan Naz Naz, Amed Sportif ve Zonguldak Kömürspor maçlarından puansız dönerken 1922 Konyaspor ile berabere kaldı. Ligin 4. Haftasını bay geçiren Nazilli Belediyespor, geride kalan 7 haftanın 4’ünde deplasmanda mücadele ederken bu maçlardan 4 puan çıkardı ve toplam 8 puan kaybetti. Naz Naz’ın bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşadığı da görülüyor. Oynadığı 6 maçta 6 gol kaydeden ve kalesinde 4 gol gören Siyah Beyazlılar, son yılların en kısır sezonunu geçiriyor.

DEPLASMANLAR OYUNCULARI YORDU


Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Kadir Kar, üst üste deplasman maçları oynadıklarını belirterek, “Ligdeki 6 maçtan 4’ü deplasman müsabakasıydı. Son bir haftada oynadığımız 3 maçtan 2’sinde deplasmandaydık. Zonguldak’a 10 saat, Konya’ya 7 saat yolculuk yaptık. Bu deplasmanlar oyuncularda yorgunluk oluşturdu. Bu yorgunluk son maçta sahaya yansıdı. Diğer maçlara oranla daha az pozisyon ürettik. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Geriye düştük ancak ikinci yarı hamlelerimizle 1 puan almayı başardık. Deplasmanda alınan puanlar bizim için değerli. 24 Erzincan karşılaşmasını kazanarak üst basamaklara tutunacağız” dedi.