Misli.com Sultanlar Ligi’nde Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 2. hafta mücadelesinde Galatasaray HDI Sigorta’yı ağırlayacak. Yarın saat 15.00’te başlayacak olan zorlu karşılaşma, Efeler ilçesindeki Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

GALİBİYETE ODAKLANDI


Ligin ilk haftasında deplasmanda Türk Hava Yolları’na yenilerek sezona mağlubiyetle başlayan Aydın BŞB, Galatasaray HDI Sigorta karşısında galibiyete odaklandı. Pandemi nedeniyle yaklaşık iki yıl sonra taraftarıyla buluşacak olan Aydın BŞB, rakibini yenerek sezonun ilk galibiyetini taraftarına hediye etmek istiyor.

HAMURCU, TARAFTARLARI GALATASARAY MAÇINA DAVET ETTİ


Türk Hava Yolları maçını değerlendiren ve Galatasaray HDI Sigorta karşılaşması hakkında da açıklamalarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Alper Hamurcu, “Türk Hava Yolları maçı, beklediğimizden daha kötü voleybol oynadığımız ancak mücadeleyi de bırakmadığımız bir maç oldu. Pasör çaprazımız Anna Nicoletti’nin ufak bir rahatsızlığı sebebiyle kadroda olmayışı özellikle atak konusunda dönem dönem problem yaşamamıza neden oldu. Tespit etmiş olduğumuz ufak taktik ve teknik problemleri en kısa sürede çözüp sonraki süreçte yoğun bir dönem içerisinde oynayacağımız maçlara odaklanmak şu an için en önemli hedefimiz. Galatasaray HDI Sigorta maçına tüm taraftarlarımızı bekliyoruz.” dedi.