Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) en genç takımlarından Aydın Yıldızspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında üçüncü hazırlık maçında deplasmanda BAL’ın güçlü rakiplerinden Manisa ekibi Yunus Emre Belediyespor’a konuk oldu. Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Yunus Emre Belediyespor rakibine karşı daha çok topla oynayan ve atağa giren takımdı. Ev sahibi ekip, ilk yarıda bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Yıldızspor ise bir varlık gösteremezken, kalesinde de gole izin vermedi. İlk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.

YILDIZSPOR İKİNCİ YARI AÇILDI

Yıldızspor A Takım Teknik Sorumlusu Samet Albayrak ikinci yarıda yaptığı değişiklik ve verdiği taktik ile rakibe karşı oyun üstünlüğü kurarak hücumda etkili oldu. Maçın 54. dakikasında kaleci Kaan’ın uzun topunda topla buluşan Burak ceza sahası yayından sert şutunda top üst direğe çarparak ağlara girdi. Yıldızspor 1-0 öne geçti. Rakip kalede ataklarını attıran mavi beyazlılar 70.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan etkili gelen Yıldızspor’da Süleyman’ın ortasında İlkay’ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-0. Bu dakikadan itibaren iki takımda girdiği pozisyonları gole çeviremeyince Yıldızspor sahadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı.

YÖNETİM TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Maçı az sayıda seyirci izlerken, izleyenler arasında Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri de vardı.

AYDIN’DA OYNAYAN ESKİ OYUNCULAR DA VARDI

Yunus Emre Belediyespor’un kadrosunda Aydın’da bir dönem top oynayan oyuncular dikkat çekti. Yıldızspor’un eski oyuncuları Doğukan Güngör, Hüseyin Ertabak ve Aydınspor 1923’ün eski forveti Habib Uzun da Yunus Emre Belediyespor forması ile ilk 11’de başladı.