Göreve gelecek yeni yönetime başarılar dileyen Çetav, "İnanıyorum ki, Aydınspor'umuz hakkettiği profesyonel liglere yeniden dahil olacak, eskisi gibi adından sürekli bahsettirecektir" dedi. Aydın Süper Amatör Lig takımlarından Aydınspor’da Kulüp Başkanı Aydın Çetav, önümüzdeki günlerde yapılacak genel kurulda görevini bırakmaya hazırlanıyor.

"GÖREVİMİZİ TOPLAM 4 ŞAMPİYONLUKLA TAMAMLAMA KARARINI ALDIK"

Genel kurul öncesi bir veda mesajı yayımlayan Başkan Çetav, “Değerli Aydınspor camiası; senelerce tribünden desteklediğim şehrimizin futbol efsanesi Aydınspor'umuzda 2017-2018 sezonundan bu yana kulüp başkanlığı görevini üstlenmekteyim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla beraber, dışarıdan hiçbir maddi destek almadan, elimizi taşın değil adeta bir kayanın altına sokarak bu şanlı göreve talip olmuştuk. Başkanlığım döneminde A Takım ve Genç Takım oyuncularımızın üstün performansları sayesinde Aydınspor'umuzdaki görevimizi toplam 4 şampiyonlukla tamamlama kararını aldık" dedi.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Çetav, Aydınspor’un hakkettiği profesyonel liglere yeniden dahil olacağına ve eskisi gibi adından sürekli bahsettireceğine canı gönülden inandığını dile getirerek, "Kulübümüzün amatör ligde mücadele etmesine ve tüm dış baskılara rağmen Şanlı Yoncamızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, bu şanlı göreve gelecek yeni yönetim kuruluna sonsuz başarılar diliyorum. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.