Covid önlemleri alınarak gerçekleşen toplantıda çocukların aldıkları eğitime ve mutluluklarına şahit olan veliler, kaliteli hizmet anlayışından dolayı okul yönetimine teşekkür etti.

“GENEL BİLGİLENDİRME YAPTIK”

Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Neşe Erberk Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurum Müdürü Aysun Sertkaya, “Neşe Erberk Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının ilk veli bilgilendirme toplantısını, tüm covid önlemlerini alarak gerçekleştirdik. Velilerimizi açık alanda sosyal mesafe kuralıyla ve HES kodları sorgulanarak ağırladık. Okulumuzda uyguladığımız eğitim sistemimiz hakkında genel bilgilendirme yaptık. En değerli varlıkları olan evlatlarının nasıl bir eğitim aldıklarını ve okuldaki mutluluklarını öğrenen velilerimiz çok huzurlu ve mutlu bir şekilde toplantıdan ayrıldılar.” dedi.

“EN İYİSİNİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Öğrenci, veli, öğretmen ve okul yönetimi olarak kocaman bir aile olduklarını kaydeden Sertkaya, “Çocuklarımızın mutluluğu ve gelecekleri için her şeyin en iyisini onlara sunuyoruz. Okulumuz içinde, tüm ekip yürekten sevgisini ve enerjisini çocuklarımıza yansıtıyor. Çok keyifli bir ortamda, onların geleceklerine bir tuğla da biz koyuyoruz. Bu bizi inanılmaz gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Neşe Erberk Kreş ve Gündüz Bakım Evi olarak, çocuklarımızın güvenliğine, sağlığına ve mutluluğuna çok önem veriyoruz. Tabi ki de aile bizim için çok önemli. Çocuklarımız için işbirliği yaparak bu süreci kontrol ediyoruz. Yoğun ilgi gösteren tüm velilerimizin büyük bir memnuniyetle toplantıdan ayrılması bizi ayrıca onure etti. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Her şeyin en güzelini hak eden çocuklarımız için, en iyisini yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.