Germencik Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarında yaptığı eş zamanlı çalışmalarla büyük takdir topluyor. Mali açıdan zor günler geçirmesine rağmen sürekli kaynak yaratarak kesintisiz hizmet veren Germencik Belediyesi, istikrarlı çalışmalarını sürdürüyor.

HIDIRBEYLİ ŞEN SOKAK’TA PARK YAPIMLARINDA SONA GELİNDİ

Hıdırbeyli Mahallesi Şen Sokak’ta bulunan alanda park yapım çalışması başlatan Germencik Belediyesi ekipleri, çalışmalarda önemli mesafe kaydederek sona yaklaştı. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte çocuk oyun parkının yanı sıra aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri ile sosyal bir alan daha kazandırılacak.

YEŞİLTEPE MEVKİSİNDE PARK YAPIMI

Ortaklar Mahallesi Yeşiltepe ile Pazarkuran mevkisinde bulunan alanda, park yapım çalışmalarına başlandı. İlçeye sosyal alanlar kazandırılması için yoğun bir şekilde çalışan Germencik Belediyesi çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak parkı hizmete açacak.

HALI SAHA YAPIMLARI SÜRÜYOR

Spora ve sporcuya yönelik önemli adımlar atan Germencik Belediyesi’nin bir diğer önemli çalışması ise halı sahalar oldu. İlçede büyük bir eksikliğe daha ‘dur’ diyen belediye, Germencik ve Ortaklar’da 2 ayrı halı sahanın yapımı için çalışma başlatmıştı. İçerisinde sosyal alan, giyinme kabinleri ve halı sahanın da bulunduğu spor komplekslerinin yapımını sürdüren ekipler çalışmalarını tamamlayarak kısa süre içerisinde hizmete sunacak.

MAHALLELERDE DÜĞÜN YERİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Düğün yeri ile ilgili de önemli çalışmalar yapan ve bu anlamda mahallelerin önemli bir eksiğini gideren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Abdurrahmanlar ve Üzümlü mahallelerinde yapımı süren düğün yeri çalışmalarında sona yaklaşıldığını duyurdu. İçerisinde aşevi, gelin-damat odası, tuvalet ve düğün yerinin olduğu kompleksler tamamlanarak kısa sürede hizmete açılacak. Öte yandan Abdurrahmanlar’da oyun parkı yapımlarında da ekipler, son çalışmalarını gerçekleştiriyor.

“DAHA MODERN VE GÜZEL BİR GERMENCİK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, “İlçemizi güzelleştirmek için tüm enerjimizle çalışıyoruz” dedi. Başkan Öndeş, “Daha güzel ve modern bir Germencik için tüm enerjimiz ve imkanımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın ve çocuklarımızın vakit geçireceği sosyal alanlar, spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için spor alanları, düğün yeri, aşevi ve gelin-damat odaları gibi çeşitli yapılar, kent estetiğine yönelik çalışmalar gibi birçok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Germencik Belediyesi olarak dinlenmeden, durmadan hizmete devam edecek, ilçemizi güzelleştirmeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

“HALKIMIZ MÜSTERİH OLSUN, HİZMET GİTMEYEN MAHALLEMİZ KALMAYACAK”

Germencik’te büyük bir hizmet boşluğu olduğunu ve bu eksiklikleri gidermek için göreve geldikleri günden bugüne durmadan çalıştıklarını dile getiren Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, hizmet gitmeyen mahalle kalmayacağını söyledi. Belediye Başkanı Öndeş, “İlçemizde büyük bir hizmet eksikliği vardı. Gerek halkımızın talepleri gerek ekiplerimizin incelemeleri neticesinde ilk iş olarak tespit ettik. İlk günden bugüne bu eksiklikleri gidermek, talepleri karşılamak için yoktan kaynak hazırladık, imkansızlıkların içinde imkan ürettik. Gerek pandemide, gerek belediyecilik faaliyetlerinde çalışma ve hizmetlerimizi tüm zorluklara rağmen bahane üretmeden yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Şu an için mahallelerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Tüm mahallelerimizin eksikliklerini biliyoruz. Her biri için plan ve projelerimiz hazır. Ancak kaynağın doğru kullanımı ve verimli yönetim için sıraya aldık. İmkanlarımız doğrultusunda sırayla hepsini gerçekleştireceğiz. Bu konuda halkımız müsterih olsun” dedi