TFF 2. Lig Beyaz Grup ekibi Nazilli Belediyespor, ligin 7. haftasında 10 Ekim Pazar günü saat 15:00’te deplasmanda Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynayacağı Karatay Termal 1922 Konyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Hafta içinde Bucaspor 1928’i tek golle mağlup ederek moral bulan siyah beyazlı oyuncular, idmanda gösterdikleri performansla teknik direktör Kadir Kar ve yardımcılarından tam not aldı.

HEDEF GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK

Ligde 9 puanla 6. basamakta bulanan Siyah İnciler, 8 puanla bir basamak altındaki 1922 Konyaspor’u yenerek galibiyet serisi yakalamanın peşinde. Evinde oynadığı iki maçı kazanan ancak deplasmandaki tek galibiyetini ilk haftada Kırklarelispor karşısında alan Naz Naz, deplasmanlarda karşılaştığı Amed Sportif ve Zonguldak Kömürspor’a 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. Naz Naz, bu hafta oynayacağı 1922 Konyaspor maçında evinde oynadığı iyi oyunu sahaya yansıtıp maçı kazanarak deplasmanlarda kazanamama fobisine son verip üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

KRİTİK BİR MAÇ

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Kadir Kar, önemli bir deplasmana çıkacaklarını belirterek, "Bu maç bizim ligdeki kaderimizi belirleyecek bir maç olacak. Rakibimiz bizim 1 puan gerimizde. Bu maçı biz kazanırsak rakibimizin bizi geçmesine engel olup üst sıralarda yer alma adına önemli bir galibiyet almış olacağız. Maçın öneminin oyuncularımız da farkında. Bu maçı kazanacak güçteyiz. Konyaspor galibiyetiyle taraftarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.