İzmir'den Aydın yönüne gelen araçların, Aydın-İzmir Karayolu üzerinden Hürriyet Mahallesi Karabağ Caddesi'ne girişini sağlayan yol, yaklaşık 5 yıl önce kapatılmıştı. Yolun yeniden açılması için Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer'in öncülüğünde İkizdere Mahallesi Muhtarı Şahin Erol ve Karabağ Mahallesi Muhtarı Durmuş Yelmen, 2009 yılında mahalle sakinlerinden topladıkları bin imza ile İncirliova Kaymakamlığı'na başvurmuştu.

VALİ AKSOY’A ZİYARET


Talebin AK Parti İncirliova İlçe Teşkilatı'na iletilmesinin ardından harekete geçen İlçe Başkanı Hüseyin Celbek, partisinin milletvekilleri aracılığı ile karayolları nezdinde defalarca girişimlerde bulundu. Başkan Celbek, son olarak Teşkilattan Sorumlu Başkan Metin Korucu ve İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Hatice İrik ile birlikte Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

"BÜYÜK BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜMÜNE KAVUŞTURDUK"


Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Celbek, Karabağ yolunun açılacağını müjdeleyerek, "AK Parti İncirliova Teşkilatı olarak çok kıymetli Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a gerçekleştirdiğimiz ziyaret ilçemiz adına olumlu geçti. Hürriyet Mahallesi, Dolmalık girişinin kapanan ana yol girişini tekrardan mahalle halkının hizmetine açıyoruz. Trafiğin daha rahat akışı adına büyük bir sorunu daha çözümüne kavuşturduk. Kıymetli Valimize teşekkür ediyoruz. Milletimize hizmet yolunda var güzümüz ile çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

IŞIKLAR AYARLANACAK


Celbek, olası trafik kazalarının önüne geçmek için de sanayi ve kavşakta yer alan ışıkların, açılan yola göre ayarlanacağını sözlerine ekledi.

"HER ŞEY İNCİRLİOVA İÇİN"


Başkan Celbek ve Korucu ile Aydın Valiliği nezdinde yaptıkları girişimden olumlu sonuç aldıklarını dile getiren Meclis Üyesi İrik de, "Hürriyet Mahallesi ve Karabağ Mahallesi yol projemiz hayırlısı ile onaylandı. Aydın Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Güçlü teşkilat demek, hizmet demek. AK Parti İncirliova Teşkilatı olarak proje odaklı çalışmalarımız devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Her şey İncirliova için" ifadelerini kullandı.

MUHTAR YILDIZER’DEN TEŞEKKÜR


Hürriyet Mahallesi Muhtarı Tuncay Yıldızer ise, muhtarlık olarak Karabağ yolunun açılması için verdikleri mücadelede emeklerinin karşılığını aldıklarını söyledi. Destekleri için AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a, Vali Aksoy’a, İlçe Başkanı Celbek’e, Meclis Üyesi İrik’e ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Korucu’ya mahallesi adına teşekkür eden Yıldızer, yolun hayırlı olmasını diledi.