Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay başkanlığında düzenlenen toplantıya CHP’li Ali Çağlar, Tahsin Kurt ve AK Partili Erdinç Ülker katılmadı. Gündemin ilk 3 maddesi, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin dördüncü maddesinde yer alan ve İmar Komisyonuna sevk edilen, “İlçemizde yer alan inşaatlarda yağmur suyu toplama tesisatı yapılması” konusu, oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Atabay, konunun oy birliğiyle geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirip örnek bir karar alındığını ifade etti. Gündemin diğer maddeleri İmar ve Hukuk Komisyonuna sevk edildi.

“MİLET ÖREN YERİNİN YOLU YAPILACAK”


Gündemin bir diğer maddesinde ise Milet ören yerine pare taşı döşeme hususunda Başkan Atabay’a yetki konusu ele alındı. Atabay, yolun çok kötü olmasından dolayı müze müdürünün talebi olduğunu ve kuruldan da izin alındığını ifade ederek, Karayollarıyla ilgili protokol işlemi için yetki istendiğini belirtti. Madde oy birliğiyle kabul edildi.
Gündemin son maddesinde yer alan Didim Belediyesinin Kayra Belediyeler Birliğine katılması konusu Hukuk Komisyonuna sevk edildi.