Profesyonel olarak eğitimini yurt dışında alarak 22 senedir sektöründe adından sıkça söz ettiren Epila Güzellik Merkezi işletmecisi iş kadını Mürşide Sağlam, güzellik merkezini genişleterek müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor.

‘HER ZAMAN HEDEFİMİZ EN İYİ HİZMETİ VERMEK OLDU’

Yeni katıyla özellikle pandemi tedbirleri açısından güzellik merkezini bir kat daha yenileyerek uygulama odalarını çoğalttıklarını ve yeni cihazlarıyla hizmet vermeye ilk günkü heyecanla devam ettiklerini söyleyen iş kadını Sağlam, “İlk iş yerimiz 2 katlıydı. Doğru işlemler yaptıkça, müşterilerimizin artışıyla birlikte bir kat daha açarak yeni katımızı açtık. Şu an 3 katla iş yerimiz büyüttük. Bunun ilk girişi bekleme bölümü. pandemiden dolayı ve sosyal mesafeyi düşünerek bekleme odasını genişlettik. Bir odamız sadece el ayak bakım merkezi gibi oldu. Manikür, pedikür bakımı, bir odamız Hydrafacial ve Dermapen cilt bakımı odamız. 3 tane lazer odamız var. Ayrıca yeni cihazlarımızı da aldık. Epila ailesi olarak danışanlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için en güzeli yapmaya devam edeceğiz” dedi.

‘KIŞIN EN ÇOK LEKE BAKIMI YAPIYORUZ’

Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde ise özellikle sonbahar mevsiminin cilt bakımlarında her zamankinden biraz daha ön plana çıktığının altını çizen Sağlam, özellikle leke bakımlarının sonbahar mevsiminde başladığını söyledi. Sağlam, “Kışın yapılan cilt bakımı farklı, yazın yapılan cilt bakımı farklıdır. Kışın yaptığımız bakımlar ciltler kuruduğu için genelde nem ağırlıklı oluyor. Cildin neye ihtiyacı varsa ona göre uygulama yapıyoruz. Biz öncelikle günlük kullanılması gereken ürünleri müşterilerimize öneriyoruz ve ciltlerini toparlıyoruz. Kış mevsiminde en çok leke bakımı yapıyoruz. Karbon Peeling yapıyoruz. Karbon Peeling leke açar, gözenekleri sıkılaştırır, cilt tonundaki eşitsizliği dengeler, cilde parlaklık verir. Son dönemin trendi olan HydraFacial uygulamamız var. Cilt yenileme, cilt rengini dengeleme, gözenek sıkılaştırma ve cildin nem dengesini sağlamada etkili olan HydraFacial uygulaması el değmeden yapılan bir uygulama. HydraFacial, dört mevsim uygulanabilen ve kuru ciltler de dahil olmak üzere her cilt tipine uygun bir uygulamadır. En az dört hafta boyunca haftada bir uygulama yapılması gerekiyor” dedi.

‘KIŞIN DA GÜNEŞ KREMİ KULLANILMASI ÇOK ÖNEMLİ’

Güneş kremlerinin ise sadece yazın değil kışın da kullanılmasının lekelerde önemli olduğunu vurgulayan Sağlam, “Mutlaka leke bakım kremlerini yapmış olduğumuz uygulama sonrası evde de ciltlerine desteklemeleri gerekiyor. Yaz kış yine güneş kremlerini kullanmalarını öneriyoruz. Çünkü leke tedavisinde cildi korunmazsa 2 katı leke oluyor. Güneş ışınlarından sadece kışın etkilenmiyoruz kışın da etkili oluyor. Bilgisayar ışığı bile lekelere sebep olabiliyor. O yüzden güneş kremi yaz kış kullanılmalı. Sabah yüzümüzü nasıl yıkıyorsak güneş kremini düzenli olarak kullanmalıyız. Bunu zaten danışanlarımıza açıklıyoruz ve çok güzel sonuçlar alıyoruz” şeklinde konuştu.