Aydın’ın Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden biri olan Sökespor, yeni sezon öncesinde kurum ve kuruluş ziyaretlerine kaldığı yerden tam gaz devam ediyor. Sökespor yeni yönetimi ile birlikte SÖGİAD’a ziyaret gerçekleştirdi. SÖGİAD’a gerçekleşen ziyarete Sökespor Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Makaraç, transfer komitesi Başkanı Ümit Güç, yönetim kurulu üyeleri Kasım Üzüm, Yüksel Kavas, Hüseyin Kaya, Muharrem Pınar, Özkan Kaya katıldı. Sökespor yönetimini SÖGİAD Başkanı Burak Semerci, yönetim kurulu üyeleri Sinan Süleyman Bakırcı, Murat Günal ve Canan Gündoğdu kabul etti. Gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduklarını ifade eden Başkan Semerci, “Sökespor için SÖGİAD yönetimi olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz.” diye konuştu.

“FUARDA EN İYİ YERİ TAHSİS EDECEĞİZ”

Semerci, açıklamasına şu şekilde devam etti: “Mart ayında yapacağımız fuarda en güzel yeri Sökespor'umuz için ücretsiz tahsis edeceğiz. Biz bu sene Sökespor’umuzun 3. Lig’e çıkması için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyuyoruz. Yeni Sökespor yönetimimize de güveniyoruz. O sene bu sene edasında 3. Lig’e çıkacağız. İnanıyoruz ve güveniyoruz. Gerçekleştirilen ziyaret bizi çok mutlu etti. Teşekkür ederiz.”
Sökespor Kulüp Başkanı Tamer Makaraç, SÖGİAD Başkanı Semerci ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken, “Sökespor bu sene bu ligde misafir inşallah bu sene o kupayı Söke’ye getireceğiz. Hep birlikte el ele vererek Sökespor’umuzu layık olduğu yere getireceğiz.” diye konuştu.