Aydın Veteriner Hekimleri Odası ve Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde önemli bir çalışmaya imza attı. Hayvan hakları bilinci, hayvan sevgisi ve doğaya saygı konularında Nazilli Yavuz Selim İlkokulu'ndaki öğrenciler bilgilendirildi.

750 ÖĞRENCİYE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Söz konusu çalışmayla farkındalık oluşturulan etkinlikte Aydın Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Şahin, Aydın Veteriner Hekimler Odası Genel Sekreteri Hakan Kaya, veteriner hekimler Koral Baykal, Engin Demirciefe, İsmail Çimen, Ayşegül Anamur, Huriye Çakmak, Burcu Karaoğlu, Kübra Angın, Özhan Angın ve Orçun Firet, sunumlarıyla 27 şubede 750 öğrenciye söyleşi gerçekleştirdi.

KEDİ VE KÖPEK MAMALARI DAĞITILDI

Etkinlikle açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın, Dünyamıza çok daha faydalı, merhametli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerinde önemi yadsınamayacak kadar büyük olan, hayvan hakları bilinci, hayvan sevgisi ve doğaya saygı konularında bilgilendirme ve farkındalık oluşturma etkinliği düzenledik. Nazilli İlçemizde görev yapan veteriner hekimlerce karşılanan kedi ve köpek mamaları, sessiz canlarımızı beslemeleri için okulumuzdaki tüm öğrencilerimize dağıtılmış, öğrencilerimizin tüketimi için de ayran ikram edilmiştir. Maddi ve manevi desteklerinden dolayı veteriner hekimlerimize, misafirperverlikleri ve sağduyularından dolayı, Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Sn. Erdem Şahin'e, Okulumuzda görevli tüm Öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Geleceğimizin anahtarları olan çocuklarımızı, hayvanlara ve doğaya karşı saygılı, sevgili ve ilgili olarak yetiştiren kıymetli velilerimizi ayakta alkışlıyor, minik yavrularımızı gözlerinden öpüyoruz.” dedi.