Aydın’ın Efeler ilçesinde Mustafa ve Ayten Tolan çiftinin oğulları Yunus Emre Tolan ile Talat ve Yıldız Dinçer çiftinin kızları Gamze Dinçer, hayatlarını birleştirdi. Esra Kır Düğün Salonu’nda yapılan düğün töreninde Tolan ve Dinçer aileleri, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Genç çiftin düğünü adeta siyaseti buluşturdu.

GENÇ ÇİFTE TÜRK BAYRAĞI VE KUR’AN-KERİM HEDİYE EDİLDİ

Düğün törenine MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, Ülkü Tek Aydın İl Başkanı Baybars Dal, Türk Eğitim-Sen Aydın İl Başkanı Veli Yıldırım, MHP, AK Parti, CHP ve İYİ Partili Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay kıydı. Evlilik cüzdanını geline veren Başkan Atay, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Törende MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı, Başbuğ merhum Alparslan Türkeş’ten kalan bir gelenek olarak genç çifte, Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

TOLAN AİLESİ’NDEN TEŞEKKÜR

Salona alkışlar eşliğinde giren genç çift, seçtikleri şarkıyla ilk danslarını gerçekleştirdi. Kendileri için hazırlanan pastayı kesen genç çift, canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Genç çifti, aileleri, arkadaşları ve sevenleri pistte yalnız bırakmadı. Oğlu Yunus Emre ve gelini Gamze’ye mutluluklar dileyen Mustafa ve Ayten Tolan çifti, “Güzel bir düğün töreniyle oğlumuzu evlendirmenin mutluluğunu yaşadık. Düğünümüze katılarak bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlık ve mutlulukla evlatlarının tüm mürüvvetlerini göstersin inşallah. Herkese mutluluklar diliyorum.” dedi. Genç çiftin balayı için Kıbrıs’a gideceği öğrenildi.