Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2 günlük Aydın programı kapsamında, Nazilli’yi ziyaret etti. İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, İlçe Başkanı Ali Çetinkaya ve yönetiminin eşlik ettiği İnce, Nazilli Belediye Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek, “ Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Baştan sona bütün Türkiye’yi gezeceğiz. Önümüzdeki seçimde büyük sürprizlere hazır olun” dedi.

‘ARTIK SEÇİME HAZIRIZ’


Türkiye’de umut olmayan bir muhalefet olduğunu söyleyen Genel Başkan İnce, iktidarın ülkeyi yönetemediğini vurguladı. İnce, “Türkiye’de umut olamayan bir muhalefet var. Türkiye’de her 3 seçmenden birisi kararsız. Yani diyorlar ki bu iktidar gitsin, bizi yönetemiyorlar. Sokaklarımız mülteci dolu, tarlalarımız ekilmiyor, emeklilerimiz geçinemiyor. Gençlerimiz işsiz, umutsuz. Ama çözüm de muhalefette yok. Onun için biz 80 kişi bir araya geldik, Türkiye’ye nasıl yol gösteririz, ışık saçarız deyip partimizi kurduk. Siyasette kirlenmemiş yüzlerle yola çıktık. Kurultayımız yaptık, artık seçime hazırız. Onun için Memleket Partisi gençleri yeniden umutlandırmak için, gençlerin yurt dışı hayallerini yok etmek için, onların bu ülkenin topraklarına sahip çıkmalarını sağlamak için geldik” dedi.

‘BU ÜLKEYİ DEMOKRATİK VE ÖZGÜR BİR ÜLKE YAPACAĞIZ’


Öncelikle ülkenin yargısını düzelteceklerini söyleyen İnce, Türkiye’nin yargısının düzelmeden ekonomisinin düzelmeyeceğine değindi. İnce, “Bu ülkenin ormanlarına, doğasına biz sahip çıkacağız. Hep birlikte kendi memleketimizi ayağa kaldıracağız. Nazilli memleketin bereket fışkıran yerlerinden bir tanesi. Nazilli dağlarından bal, ovalarından bal akan bir yer. Burayı insanlar terk etmemeli. Başka ülkelerin hayallerini kurmamalı bu gençler. Biz ülkemizin fabrikalarının bacalarını tüttüreceğiz. Tarlalardan bereket fışkırttıracağız. Bu haramzade iktidarın saltanatına da son vereceğiz. Bu ülke daha iyilerine layıktır. Biz bu ülkede haram ve helali birbirinden ayıracağız. Türkiye’nin yargısı güven verecek. Türkiye’nin yargısı düzelmeden, ekonomisini düzeltemeyiz. Bu hakim ve savcılar bu ülkeye en büyük kötülüğü yapanlar. Önce memleketin yargısını düzelteceğiz. Merkez Bankasını bağımsız yapacağız. Kamuda liyakatı getireceğiz. Bu ülkeyi demokratik ve özgür bir ülke haline getireceğiz. Türkiye’deki bütün partiler birbirine benzer, sadece biz farklıyız. Sebebi bizde genel başkanı üyeler seçer. Başka bir partide bu yöntem yoktur. Bizim en büyük farkımızda Cumhurbaşkanlığı seçiminde partide kimsenin önünü tıkamayacağım. Partimizin Cumhurbaşkanlığı adayını bütün üyelerimiz belirleyecek. Bu iktidardan da bu muhalefetten de hep birlikte kurtulacağız. İşimizin zor olduğunu biliyorum. 81 vilayette 930 ilçede parti kurmak, örgüt kurmak, üye yapmak tabi ki kolay değil. Ama imkansız değil. Biz bunu milletle başaracağız” şeklinde konuştu.

‘BİZİM PARTİMİZDE CİNSİYET AYRIMI ASLA YOK’


Konuşmasının devamında kadın ve çocuk istismarına değinen İnce, “Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Baştan sona bütün Türkiye’yi gezeceğiz. Önümüzdeki seçimde büyük sürprizlere hazır olun. Fazla bir şey istemiyoruz, 50+1 Cumhurbaşkanlığını almak istiyoruz. Bu kar topunun nasıl büyüdüğünü herkes görecek. Her gün biraz daha büyüyor. Cumhuriyet tarihinde 4 ayda parti kurup kurultay yapan başka bir parti yok. Kimleri istiyorsunuz bu partiye koyalım. 85 milyona açık bir parti. Ama 6 tane şartımız var. Atatürk’le problemin varsa bizim partimize gelme. Doğaya ve çevreye saygı göstereceksin. Kadına ve çocuk istismarını yüksek sesle kınayacaksın. Siyasette rant elde etmeyeceksin. Terörün her türlüsünü kınayacaksın. Bizim partimizde cinsiyet ayrımı asla yok. Bizim vekillerimiz fermuar sistemi olacak. Bizim partimizde ırk, din, cinsiyet konuşmayacaksın. Ne konuşacağız, sıkıntı ve dertleri nasıl çözeceğini konuşacaksın” diye konuştu.