Bölgesel Amatör Lig’in en genç takımlarından Yıldızspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci hazırlık maçında kendisi gibi aynı ligde olan şampiyonluğun en güçlü adaylarından Aliağaspor Futbol Kulübü’ne misafir oldu. Aliağa Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşma, büyük heyecana sahne oldu. Kıran kırana geçen mücadeleyi Aliağaspor FK, 4-1’lik skorla kazandı. Karşılaşmayı Yıldızspor Başkanı Kaya Özcan, Sportif Direktör Göksel Özdemir ve iki kulüp yöneticileri protokol tribününden takip etti.

YILDIZSPOR İLK YARI ÇOK KAÇIRDI

Maça etkili başlayan Aliağaspor, maçın henüz ilk dakikasında geliştirdiği atakta golü buldu. Levent’in sağdan ceza sahasına açtığı ortada iyi yükselen Mert Kurtbaş kafa ile topu ağlara yolladı: 1-0. Dakika 5’te Aliağa defansının arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Ramazan’ın sol çaprazdan sert şutunda top direğin üstünden az farkla dışarı çıktı. Dakika 6’da Aliağalı Ali’nin ceza sahası dışından sert şutunda top direğin dibinden auta çıktı. Dakika 10’da sağ kanattan etkili gelen Yıldızspor’da topu ceza sahası içine taşıyan Emirhan’ın penaltı noktasına çıkardığı pasta Tugay Akcan sert vurdu, top yan ağlarda kaldı. Dakika 13’te Yıldızsporlu Süleyman Kaçar’ın soldan açtığı ortaya Tugay Akcan kafa vurdu, top 90’a girdi, skor 1-1 oldu.
Dakika 23’te Aliağa defansını zorlayan Tugay Akcan’ın ceza sahası dışından şutunda top az farkla dışarı çıktı. Dakika 40’da ceza sahası yayında topla buluşan ve bir kişi geçen Tugay Akcan’ın çıkarttığı pasta Ramazan sol çaprazdan sert vurdu, top kaleciden döndü. Aliağa defansı tehlikeyi uzaklaştırdı. İlk yarı 1-1 bitti.

ALİAĞA İKİNCİ YARI AÇILDI

İkinci yarıya iki takım da değişikliklerle başladı. Yıldızspor'da ikinci yarıda yapılan değişiklikler, ilk yarıdaki başarılı performansı arattı. İkinci yarıya hızlı başlayan Aliağaspor, dakika 55’te Abdullah Çınar’ın attığı golle maçta yeniden öne geçti: 2-1. Dakika 65’te Murat ve dakika 90’da Batuhan’ın attığı gollerle skor 4-1 oldu. Maçta başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi.

İLK YENİLGİYİ ALDI

İlk hazırlık maçında 2. Lig ekibi Nazilli Belediyespor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden mavi-beyazlılar ikinci önemli hazırlık sınavında Aliağaspor FK’ya 4-1 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. Güçlü rakiplerle hazırlık maçlarına devam edecek olan mavi beyazlıların bir sonraki rakibi ise önümüzdeki hafta içinde belli olacak.