Genç Kızılay Aydın İl Teşkilatının yeni İl Başkanı Gizem Ünver, beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Gökdaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Genç Kızılay Aydın İl Teşkilatı, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerine dağıtılması için 5 bin adet maskeyi, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Gökdaş’a teslim etti.

"KIZILAY İÇİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ"


Ziyaret sırasında yapacak oldukları faaliyetler hakkında bilgiler veren Başkan Ünver ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Kızılay Aydın Teşkilatı için her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Gökdaş'a teşekkürlerini iletti.
Türk Kızılay’ı ve Genç Kızılay’ın, ülkemizin hatta dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç insanların yardımına koşmak, onların yaralarını sarmak için gece gündüz demeden gönül birliğiyle çalıştığını ifade eden Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Türk Kızılay ve Genç Kızılay teşkilatına başarılar diledi.