İmza töreninde Altınkumspor Başkan Yardımcısı Erdal Berk ve Futbol Şube Sorumlusu Memduh Sungur hazır bulundu. Başkan Yardımcısı Erdal Berk ve Futbol Şube Sorumlusu Memduh Sungur, kulüp vizyonu ve misyonu olarak altyapıyı A takımla aynı seviyede tutacaklarını belirtti.

“ERGİN’DE KARAR KILDIK”


Sungur, altyapıyı gerek A Takım’a gerekse Altay'a futbolcu üretme fabrikası olarak gördüklerini ve bu hedefler doğrultusunda altyapı koordinatörü için uzun zamandır arayış içerisinde olduklarını aktardı. Burhan Ergin’da karar kıldıklarını dile getiren Sungur, Ergin’in altyapı konusunda çok tecrübeli olduğunu ifade etti.
Burhan Ergin ise uzun yıllardır futbol camiasının içerisinde bulunduğunu, Kocaeli bölgesinde futbolculuk, antrenörlük, TÜFAD yöneticiliği ve bölge antrenörlüğü yaptığını belirtti.

HEDEF BÜYÜK


Ergin, Kocaeli altyapısından birçok ismi Türk futboluna kazandırdığını ve profesyonel yaptığını, sıranın Altınkum Spor Kulübü’ne geldiğini belirtti. Kulüp Başkanı Özgür Makasçıoğlu ile saatlerce toplantılar yaptığını, projelerinden etkilendiğini ve bunlara inandığını belirten Ergin, Altınkumspor'un teklifini kabul ettiğini söyledi. Altınkumspor'da 5 yıllık bir proje içinde adım adım ilerleyeceklerini kaydeden Ergin, üstyapıya oyuncu yetiştirmenin yanısıra Türkiye şampiyonasına takım çıkarmak istediklerini sözlerine ekledi.