Kadın girişimcileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Halkbank Üreten Kadınlar Toplantısı’ İzmir’de bir otelde geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirildi. Toplantıda ‘İlham veren kadınlar’ ve ‘Gelecek için sıfır atık’ konulu panellerde ise girişimci kadınlar, deneyimlerini ve başarı öykülerini paylaştı.

‘GERÇEKTEN ANLATILMAZ BİR DUYGU’


Ege Bölgesini temsilen ise toplantıya davet edilen girişimci iş kadını Sevgül Batur, katıldığı toplantıda deneyimlerini ve başarı öyküsünü anlatarak Nazilli’nin gurur kaynağı oldu. Batur, “Halkbank kadın girişimciler için İzmir’de düzenlenen üreten kadınlar programına davet edildim. Ege Bölgesini temsilen orada bulunmak inanın çok gurur vericiydi. Ege Bölgesinde sıfırdan başlayıp işini ilerleten girişimci kadınları seçmişler. İlham veren kadınlar kategorisinde olmak beni çok mutlu etti. Birçok kategoriden katılan girişimci kadınlarla birlikte işe başlama hikayelerimizi paylaştık. Umarım girişimci kadınlarımıza ilham olabiliriz. Gerçekten anlatılmaz bir duyguydu. Girişimci kadınlara destek verildiğini hissetmek daha da güç ve motive oluyor” şeklinde konuştu.
Ayrıca 8 Ekim’de Türkiye’de girişimci kadınların katılacağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ile birlikte sanat camiasının da katılım sağlayacağı programa da katılacağının müjdesini veren Batur, heyecanlı olduğunu belirtti.