Aydın ve ilçelerine ziyaretler için gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilk ziyaretini Didim’e gerçekleştirdi. Partililerle konvoy halinde Didim’e gelen İnce, Cumhuriyet Caddesi’nde otobüsten inerek caddeyi gezdi. Esnaflarla sohbet eden İnce’ye Genel Merkez yöneticileri, İl Başkanı Cavit Yenipazarlı, İlçe Başkanı Cüneyt Cabı, ilçe başkanları ile partililer eşlik etti.

HALKI SELAMLADI

Cadde üzerinde vatandaşlarla sohbet edip halkı selamlayan İnce, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Ardından Atatürk Bulvarı üzerinde gezen İnce ve beraberindekiler, Kent Meydanı’nda parti otobüsüne binerek halkı selamladı. Altınkum ve Ege Caddesi’nde esnafları ve vatandaşları selamlayan İnce, daha sonra Memleket Partisi Didim İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

KAMACI DA YER ALDI

İlçe binasında partililerle sohbet eden İnce’yi karşılayanlar arasında CHP’de İki dönem belediye başkanlığı yapan, ardından CHP’den ayrılarak DSP ve son seçimlerde AK Parti’den belediye başkan adayı olan Mümin Kamacı da yer aldı. İlçe binası önünde partili bayanlarla fotoğraf çektiren İnce, kısa bir süre ilçe binasını gezerek açıklama yapmadan Didim’den ayrıldı.