Başkan Artan’ın yanı sıra ziyarette Başkan Yardımcısı Erkan Polat ile Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Ali Limoncu ve Önder Semerci hazır bulundu.

DENETİMİN ARTTIRILMASI TALEBİ

Ziyarette konuşan Başkan Artan, “10 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilen genel kurulda, 2 ay önce yapılan genel kurul sonrasında yeni yönetim kurulu olarak görev yapmaya başladık. Sanayi sitemize ve sanayi esnaflarımıza göstermiş olduğunuz duyarlı davranışlarınızdan dolayı siz emniyet görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Sanayimiz kapalı bir bölge olmadığı için giriş ve çıkışları bizler yeteri kadar kontrol altında tutamıyoruz. Özellikle pazar günleri ve geceleri olmak üzere sanayi sitemize daha fazla denetim ve kontrol yapılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Söke İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ise, şunları kaydetti: “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ve yeni görevinizde başarılar diliyorum. Söke sanayimiz en az suç oranı olan bir yerimiz. Söke bizim şehrimiz buradaki emniyet ve asayişi temin etmek bizlerin asıl görevimizdir. Vatandaşlarımız da bizlere emniyet yönünden daha dikkatli ve duyarlı olurlarsa öncelikle kendilerine ve akabinde bizlere destek olacaklardır. Hepimizin güven içerisinde yaşayacağımız bir şehir yaratmak hepimizin arzusudur.”