AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karakaş, önce birlik binasında gerçekleştirdikleri kısa bir toplantının ardından berber ve kuaför esnafını ziyaret etti.

AYDINLI ESNAFIMIZLA GURUR DUYDUM”

Esnafı ziyaret ederek ‘hayırlı işler’ dileyen Federasyon Başkanı Karakaş, “Ege Bölgesi ziyaretleri için geldiğimde Aydın’da fırsatım olduğu kadar esnaflarımızı ziyaret ettik. Gitmiş olduğum Berber ve Kuaförler hala pandemi kurallarına uygun işleyişlerini sürdürmekte ve aşı hakkında çok bilinçliler. Bizler hizmet için buradayız eğer biz işimizi iyi yaparsak esnafımızı bilinçlendirirsek aynı sonuçların karşılığını alırız. Burada gördüğüm şu ki Başkanımız Selahittin Çetindoğan üyeleri ile her zaman iletişim halinde pandemi şartları ve aşı ile ilgili zaten bilinçli olan halkımız bir de oda ile temas halinde bulununca ortaya kusursuz bir titizlik çıkmış. Gösterilen bu özen ve hassasiyetle gurur duydum.” dedi.

“ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE ATLATTIK”

Sektörlerinin 51 gün kapalı kaldığını hatırlatan Karakaş, “Bu süreçte yaşanılan her türlü zorluğu hep birlikte atlatmaya çalıştık. Esnafımız oda başkanları, başkanlarımız bize ve devlet yetkililerine sıkıntılarını ve ürettikleri çözüm yollarını ilettiler. Bizlerde elimizden gelen her şeyin her daim fazlanı yapmaya çalıştık. Aydın berberler, kuaförler ve güzellik salonları işletmecileri Başkanımız Sayın Selahittin Çetindoğan aynı zamanda Aydın Birlik Başkanımız olarak odalara kayıtlı tüm üyelerin sıkıntılarını çözmeye çalıştı. Bu zor günleri hep birlikte el ele verip çalışarak atlattık. Bundan sonra önümüzde daha aydınlık bir yol olduğunu görebiliyoruz.” diye konuştu.

ÇETİNDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Federasyon Başkanı Karakaş’ın Aydın ziyaretiyle ilgili konuşan AYESOB Başkanı Çetindoğan, “Federasyon Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ederiz. Kendilerini ağırlamaktan onur duyduk. Birlikte yapmış olduğumuz ziyaretler hem bizim hem de esnafımız için çok kıymetli. Biz her zaman federasyonumuzun varlığını arkamızda hissettik. Çalışmalarımızı ortak bir kararda buluşturmak bizler için hiç zor olmadı.” şeklinde konuştu.