Yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlarını bir süredir İncirliova Ahmet Yaşar Kocabıyık Sahası’nda yapan Koçarlı Belediyespor, yenilenen Koçarlı Vali Şenol Engin Stadı’nda ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenör Ali Akalın ile yardımcıları Fırat Şahinci ve Şahin Gezici’nin gözetiminde yapılan antrenmana, yaklaşık 20 oyuncu katıldı. Antrenmanın ardından, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Koçarlı Belediyespor Kulübü Başkanı Yalçın Altındiş ve yönetimi, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

2-3 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Yeni sezona, yeni saha ve transferlerle başladıklarını belirten Başkan Altındiş, "Kadromuzda şu anda 20 futbolcumuz var. Şimdiye kadar toplam 11 transfer yaptık. 2-3 oyuncu daha alarak, transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız. Antrenör heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

SALGIN OLUMSUZ ETKİLEDİ

Salgın sürecinin kulüpleri ve futbolcuları olumsuz etkilediğini dile getiren Altındiş, futbolcuların spordan uzak kaldıklarını, kulüplerin de sponsor bulmakta zorlandıklarını söyledi. Altındiş, “Salgından çıkan esnaf ve iş dünyası, haklı olarak kulüplerden sponsorluk desteğini ya tamamen çekti, ya da en aza indirdi. Maddi anlamda kulüpleri zor bir sezon bekliyor” ifadelerini kullandı.