Aydın Barosu'nun iki gün süren seçimli olağan genel kurulu tamamlandı. İlk gün Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde genel kurul toplantısı yapılmasının ardından ikinci gün Aydın Adliye Sarayı'nda seçime gidildi. Başkanlık için mevcut Başkan Gökhan Bozkurt ile avukatlar Ramazan Aker, Mehmet Emin Sakin ve Rabia Altuntaş yarıştı. Oy kullanma hakkına sahip bin 427 avukat için toplam 8 sandık kuruldu. Avukatlardan bin 86’sı sandık başına gitti. 5 oy geçersiz sayılırken, 519 oy alan Başkan Bozkurt, güven tazeledi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Dördüncü dönem için göreve seçilen Başkan Bozkurt, “Bana bir kez daha Aydın Barosu Başkanı olma onurunu yaşatan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Bozkurt başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na Sezgin Çetin, Anıl Yetişkin, Mete Özcan, Veli Gider, İlker Üstündağ, Elif Sabancı, Ayşe Öğünçlü Aral, Ali Kaan Akın, Sacide Özatlı Köprülü ve Beyhan Okul seçildi. Denetim Kurulu Uğur Ören, Cengiz Ayözen ve Mevlüt Burak Kaptan'dan, Disiplin Kurulu Önel Dönmez, Orhan Cüra, Gamze Dülger, Yücel Bildiren ve Hakan Apaydın'dan oluştu. Barolar Birliği asil delegeleri de Nalan Yarkın, Savaş Akçöltekin ve Ufuk Güneş oldu.