Didim'de bu yıl 3.’sü düzenlenen Didim Bisiklet Festivali, renkli görüntülerle başladı. 23-26 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival kapsamında ülkenin birçok yerinden gelen bisiklet tutkunları Orman Kampı’nda buluştu. İlk gün etkinlik kapsamında bisikletçiler, Kent Meydanı’nda bir araya geldi. Bisikletçileri Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP Didim İlçe Başkanı Nurettin Koçak ile belediye başkan yardımcıları karşıladı.

TANITIMA KATKI

Etkinlik öncesinde konuşan Didim Poseidon Bisiklet Derneği Başkanı İbrahim Sümer, "Geçen yıl pandemi sebebiyle etkinliği yapamadık. Bu yıl sayıyı 300’e çıkarmayı planlamıştık ama pandemi sebebiyle 200'e düşürdük. Bu sene deniz kıyısında da sürüş keyfi yapacağız. Umarım gittiğimiz yerleri tanıtarak ilçemizin tanıtımına katkı sunarız. Bu konuda bizlere destek veren Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a ve sponsorlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

GELECEK YIL DA BULUŞMA TEMENNİSİ

Başkan Atabay ise, “Bu güzel etkinlikte sizleri ağırlamaktan mutluyuz. Bu yıl farklı bir güzergahta ilçemizi göreceksiniz. İyi izlenimlerinizi dostlarınıza, eksiklikleri bize bildirin. Seneye de beraber oluruz.” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Atabay ve bisikletçiler, tur kapsamında pedal çevirdi.